Pohvala

Že nekaj časa se odločam, da napišem nekaj vrstic pohvale vašemu časopisu, saj menim, da je ta vedno dobrodošla, predvsem v naši deželi, kjer je skoraj vsak proti vsakemu.

Kar nekaj let je že minilo, kar smo se odločali, da je pri hiši več časopisov, kot jih redno preberemo, in da enega odpovemo. Pa ste ravno takrat začeli objavljati kolumno zakoncev Mojce in Janeza Logarja. Takoj me je pritegnila. Vsi prispevki oziroma zapažanja, družina, vzgoja in pedagoško delo Mojce Logar so res izjemni. Po njenih lastnih izkušnjah lahko prebiraš življenje družine oziroma matere petih otrok, žene, pedagoginje, rekreativke, pevke in verjetno še kaj. Prepričana sem, da njene sestavke z zanimanjem berejo tudi njeni dijaki in drugi šolarji, saj je zelo priljubljena. Prav taka gre pohvala njenemu možu Janezu. Ni zakoncev, ki iz njegovih nasvetov ne bi našli česa uporabnega za izboljšanje medsebojnih odnosov.

Pohvala gre pravzaprav celotni uredniški politiki vašega časopisa, saj ste resnično ne­pristranski in zelo uravnoteženi in svoje bralce obveščate prav o vsem. To je tudi razlog, da smo vaš časopis kot dolgoletni naročniki obdržali, osrednjega slovenskega pa odpovedali.

Še veliko uspehov in modrih odločitev vašemu kolektivu želi

M. B., Kranj