Zahvala

Noč s 25. na 26. maj 2020 je bila za nas noč, ki si jo bomo zapomnili za vedno, saj je našo hišo zajel požar.

Brez požrtvovalne pomoči sosedov, gasilcev, občanov, ki so se tako hitro odzvali in spopadli z ognjem, bi na naši hiši nastala še večja škoda.

Kljub občutku groze, ki te spremlja ob takšnih prizorih, ko gori vse, kar si v življenju ustvaril, ti pa lahko samo nemočno opazuješ, kako ogenj vse požira, nam je vseeno toplo pri srcu ob zavedanju, da v nesreči nisi sam.

Ob tej priložnosti bi se radi zahvalili vsem, ki ste in še boste pomagali pri odpravljanju posledic požara, ki niso majhne. Z besedami ne znamo opisati, hvaležnosti do vseh, ki ste nam v tej nesreči tako nesebično pomagali.

Posebna zahvala gre GZ Naklo – PGD Podbrezje, PGD Duplje, PGD Žeje - Bistrica, PGD Goriče, PGD Breg ob Savi ter GARS Kranj, ki so se tako hitro odzvali, sosedom, sokrajanom, občanom občine Naklo, Občini Naklo, Rdečemu križu in vsem drugim, ki ste pomagali tako s svojim delom kot z različnimi donacijami.

Še enkrat iskrena hvala vsem, ki ste nam pokazali, da v nesreči resnično nisi sam in da obstaja še toliko dobrih ljudi, ki so pripravljeni tako požrtvovalno in nesebično pomagati.

Družina Grašič