Obvestila

Kje: Gorenjska

Kdaj: sobota, 28. marec 2020

Odpovedi prireditev zaradi koronavirusa

Kranj – Prešernovo gledališče Kranj sporoča, da bo 50. Teden slovenske drame, napovedan za termin od 27. marca do 6. aprila, odpovedan in ga bodo predvideno izvedli junija.

Kranj – Društvo diabetikov Kranj odpoveduje občni zbor, napovedan za 19. marca.

Kranj – Gorenjska podružnica Društva za zdravje srca in ožilja sporoča, da predavanje predavateljice Tine Rehberger Spanje kot nočna psihoterapija, napovedano za četrtek, 19. marca, v gostišču Arvaj v Kranju, odpade. O novem datumu bodo obvestili.

Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj obvešča, da je planinski izlet na Sv. Lovrenc, ki so ga organizirali s Kranjskimi vrtci, odpovedan. Izlet je bil predviden za 14. marca.

Kokrica – Društvo upokojencev Kokrica obvešča vse svoje člane, da je občni zbor društva, ki bi moral biti v petek, 13. marca, odpovedan.

Bitnje – Društvo upokojencev Bitnje Stražišče obvešča svoje člane, da v petek, 13. marca, občnega zbora v gasilskem domu v Bitnjah ne bo. O novem datumu bodo obvestili.

Visoko – Kulturno društvo Valentin Kokalj Visoko obvešča, da abonmajska predstava, ki bi bila v soboto, 14. marca, v dvorani Visoko, odpade.

Cerklje – Društvo upokojencev Cerklje obvešča, da redni občni zbor članov društva 14. marca, odpade. O novem datumu bodo obvestili.

Cerklje – Osnovna šola Davorina Jenka Cerklje obvešča, da je za 17. in 18. marec načrtovana prireditev Podarim ti pesem 2020 prestavljena. O novem datumu bodo obvestili.

Cerklje – Kulturno-umetniško društvo Pod lipo Adergas obvešča, da sta predstavi Umetnik na poiskanju, ki sta bili napovedani za soboto in nedeljo, 14. in 15. marca, v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika v Cerkljah, prestavljeni na jesenski čas.

Škofja Loka – Loški muzej obvešča, da vse dogodke, načrtovane za marec, prestavljajo. Muzej ostaja tako za posameznike kot skupine odprt. Nadomestne datume dogodkov bodo sporočili naknadno.

Škofja Loka – V Sokolskem domu Škofja Loka odpovedujejo vse prireditve do vključno 25. marca. O morebitnih nadaljnjih spremembah, nadomestnih terminih prireditev ali vračilu kupnine za že kupljene vstopnice bodo obvestili.

Žiri – Turistično društvo Žiri obvešča, da v četrtek, 12. marca, predavanje Sonaravno vrtnarjenje brez prekopavanja tal odpade. Izvedeno bo po ukinitvi ukrepov glede zdravstvenih razmer v Sloveniji.

Tržič – Agencija Media butik in Občina Tržič obveščata, da bo koncert An flet'n večer v Tržiču, ki je bil planiran za soboto, 21. marca, prestavljen na nov termin. Obiskovalci z že kupljenimi vstopnicami imajo zagotovljen vstop na koncert ob novem terminu, ki ga bodo sporočili v prihodnjih dneh.

Radovljica – Iz Knjižnice Antona Tomaža Linharta sporočajo, da do nadaljnjega odpovedujejo vse dogodke, otroške prireditve, predavanja in izobraževanja. Vse enote knjižnice pa še vedno delujejo po rednem obratovalnem času.

Radovljica – Otroška delavnica Centra arhitekture Igriva arhitektura, ki je bila predvidena za 13. marca, v Šivčevi hiši, je prestavljena na poznejši datum.

Brezje – Kulturno društvo Brezje obvešča, da predstava Upravna enota v soboto, 14. marca, v Domu krajanov na Brezjah, odpade.

Kropa – Članice delavnice ročnih del Društva upokojencev Kropa obveščajo, da razstava ročnih del izdelkov, katere odprtje je bilo predvideno za v petek, 27. marca, v Kulturnem domu v Kropi, odpade.

Žirovnica – Sekcija za kulturo in izobraževanje Društva upokojencev Žirovnica obvešča, da se prireditev Glasbeni spomini s Simono Vodopivec Franko, ki je bila predvidena za 16. marca, prestavi na poznejši datum.

Mojstrana – KUD Jaka Rabič Dovje Mojstrana obvešča, da do nadaljnjega odpovedujejo vse prireditve.

 

Obvestila / Šenčur, Preddvor, 19. marec 2024

Umovadba, muzicirajmo skupaj, tombola

V Domu krajanov Šenčur bo v ponedeljek, 18. marca, ob 9. uri v okviru programa medgeneracijskega sodelovanja umovadba, v torek, 19. marca, ob 16. uri ...

 

Obvestila / Kranj, Šenčur, Cerklje, Goriče, 23. marec 2024

Meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

Rdeči križ Slovenije, Območno združenje Kranj, vabi na meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola, ki bodo potekale v petek, 1. marca, ob 8. uri ...

Kranj °

oblačno
vlažnost: %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

4/9

torek

-1/16

sreda

0/18

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

OBVESTILA / Šenčur, Preddvor, 19. marec 2024

Umovadba, muzicirajmo skupaj, tombola

IZLETI / Cerklje, 19. marec 2024

Planinski izlet DU Cerklje

PRIREDITVE / Begunje, 20. marec 2024

Vaje za ohranjanje gibalne sposobnosti

IZLETI / Kranj, 21. marec 2024

Planinsko-pohodniški izlet DU Kranj

OBVESTILA / Kranj, Šenčur, Cerklje, Goriče, 23. marec 2024

Meritve krvnega tlaka, sladkorja in holesterola

PRIREDITVE / Brezje, 23. marec 2024

Romanje po Rožnovenski poti

IZLETI / Kranj, 29. marec 2024

Na jadranske otoke

IZLETI / Kranj, 5. april 2024

Na ogled Primorske

 

 
 

 

 
 
 

Že zdaj učenje materinščine / 13:19, 17. marec

Delo, 14, 3. : "Združenje ravnateljev in pomočnikov ravnateljev Slovenije je na včerajšnjem sklepnem dnevu strokovnega posveta pripravilo ra...

Državni zbor zavrnil predlog, Svoboda za referendum / 17:17, 14. marec

Bilo je posnetih kar nekaj filmov po resničnih dogodkih, ko so sestre pomagale na smrt bolnim. Bilo je kaznivo dejanje, evtanazija ki je enako dejanje, pa baje ni.

Državni zbor zavrnil predlog, Svoboda za referendum / 11:09, 12. marec

Pri evtanaziji ne rabiš zdravnika. Medicinska sestra je dovolj.

Dražja pomoč na domu / 15:29, 8. marec

Pozdravljeni, članek nič ne omenja, za koliko se je z novimi cenami oskrbovalkam (in oskrbovalcem seveda) bolj povrnila veljava njihovega dela, kot omenja g. župan.

Spomin na bombardiranje / 20:35, 7. marec

Ohraniti je treba tudi spomin na 7 učenk in učiteljico, ki so umrli pri eksploziji v takratni meščanski šoli 29. novembra 1944 . Spominska ...

Dan Civilne zaščite / 10:16, 5. marec

Čisto enostavno! V Sloveniji je človek, biciklist, ki ni in ne bo do smrti drugega Slovenca povabil ali z njim šel na kavo. Ali je vredno to...

Dan Civilne zaščite / 18:40, 3. marec

Prav v tem segmentu je človek nerazumljiv. Rad priskoči na pomoč in pomaga drugim v nesreči kar je prav. In v sklopu Civilne zaščite, lahko ...