Obvestila

Kje: Gorenjska

Kdaj: ponedeljek, 16. marec 2020

Odpovedi dogodkov zaradi koronavirusa

Kranj – RKS OZ Kranj prosi uporabnike, da pred napovedanimi aktivnostmi aktualne informacije poiščejo in preberejo na njihovi spletni strani www.kranj.ozrk.si ali pa jih pokličejo na 04 20 186 72 in jim bodo posredovali ustrezne informacije. Trenutno so odpovedane vse meritve krvnega tlaka, holesterola in krvnega sladkorja (Goriče, Cerklje, Čirče). Skladišče s humanitarno pomočjo je trenutno zaprto. Odpovedano je tudi razdeljevanje hrane in ostalih potrebščin (obutev, oblačila, toaletne potrebščine itd.). Ko bo skladišče s humanitarno pomočjo ponovno odprto, bodo o terminih delitve obvestili. Krvodajalske akcije pa trenutno še potekajo po napovedanih razporedih, saj so potrebe po krvi še vedno aktualne.

Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj obvešča, da je planinski izlet na Žbevnico, predviden za 21. marca, odpovedan. V primeru morebitne možnosti prestavitve na drug termin v letošnjem letu bodo o tem obvestili.
Kranj – Planinsko društvo Iskra Kranj odpoveduje planiran izlet v soboto, 28. marca, v Padno, Novo vas, Sv. Peter in Krkavče. Če bo mogoče, bodo izlet izvedli v drugem terminu in o tem tudi obvestili.

Kranj – Društvo diabetikov Kranj odpoveduje občni zbor, napovedan za 19. marca. Prav tako so do nadaljnjega odpovedane vse aktivnosti društva, vključno z uradnimi urami.

Preddvor – Društvo upokojencev Preddvor obvešča svoje člane in članice, da odpoveduje vse aktivnosti v društvu do preklica razsajanja koronavirusa. Prav tako tudi ni uradnih ur.

Škofja Loka, Poljane, Gorenja vas, Sovodenj, Žiri, Železniki in Trata – Knjižnica Ivana Tavčarja Škofja Loka obvešča, da so vse njene enote zaradi epidemije koronavirusa zaprte.

Škofja Loka – Kino Sora obvešča, da zaradi preprečevanja širjenja koronavirusa do preklica odpovedujejo vse filmske projekcije.

Škofja Loka – Razvojna agencija Sora obvešča, da zaradi nastale situacije v Sloveniji prestavljajo predavanje Ali se teme okolja tičejo vseh nas? in projekcijo filma Smeti v okviru projekta Lesni feniks, predvidena za 18. marec v Kulturnem domu Železniki. O novem terminu dogodka bodo obvestili.

Tržič – Turistično promocijski in informacijski center (TPIC) obvešča, da so vsi dogodki na območju občine Tržič do nadaljnjega odpovedani ali prestavljeni na kasnejši termin. Prav tako je zaradi nastale situacije in preventivnih ukrepov TPIC Tržič začasno zaprt. Prosijo, da vse zadeve in vprašanja urejate po telefonu (04 597 15 24, 04 597 15 36 ali 051 627 057) in elektronski pošti (informacije@trzic.si).

Bled, Srednja vas, Trenta – Javni zavod Triglavski narodni park obvešča, da so do nadaljnjega odpovedani vsi dogodki v organizaciji zavoda in zaprta vsa informacijska središča Triglavskega narodnega parka: Triglavska roža Bled, Center TNP Bohinj in Informacijsko izobraževalno središče Dom Trenta. O ponovnem odprtju bodo obvestili.
Jesenice – Iz Gornjesavskega muzeja Jesenice sporočajo, da so v skladu z vladnimi ukrepi in priporočili pristojnih služb RS njihovi muzeji do preklica zaprti za vse obiskovalce.

Trzin – Kulturni dom Trzin obvešča, da je Upravni odbor KUD na dopisni seji sklenil, da do nadaljnjega odpove vse predvidene prireditve.

 

Obvestila / Britof, 20. april 2024

Blagoslov koles

V soboto, 20. aprila, ob 16. uri bo najprej maša v cerkvi sv. Tomaža v Britofu pri Kranju, nato pa bosta sledila blagoslov koles in pogostitev v organ...

 

Obvestila / Šenčur, 20. april 2024

Spominska plošča Janezu Mlakarju

Zveza borcev za vrednote NOB Šenčur vabi na slovesnost ob ponovni namestitvi spominske plošče prvoborcu Janezu Mlakarju, ki bo v soboto, 20. aprila, o...

 

Obvestila / Naklo, 25. april 2024

Izobraževalna platforma Digiagri

Biotehniški center Naklo ob dnevu odprtih vrat vabi na predstavitev projekta Digiagri, pri katerem se s podporo Evropske unije osredotoča na pripravo ...

Kranj 1°

delno oblačno
vlažnost: 97 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-2/15

petek

1/12

sobota

-2/12

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Jesenice, 19. april 2024

Mladost mesta rdečega prahu

PRIREDITVE / Mojstrana, 19. april 2024

Nepal – dežela himalajskih velikanov

PRIREDITVE / Medvode, 19. april 2024

Evropski teden mladih

PRIREDITVE / Adergas, 19. april 2024

Večer otroškega kamišibaja

OBVESTILA / Britof, 20. april 2024

Blagoslov koles

OBVESTILA / Šenčur, 20. april 2024

Spominska plošča Janezu Mlakarju

PRIREDITVE / Adergas, 20. april 2024

Ljudske pesmi v evropskem prostoru

PRIREDITVE / Šenčur, 22. april 2024

Umovadba

 

 
 

 

 
 
 

Subvencija tudi za e-kolesa / 08:17, 18. april

Glede na hitrost birokratov bodo subvencije verjetno pripravljene tik pred smučarsko sezono.

Za pravico do groba in spomina / 10:49, 16. april

Za 70% SLO populacije je to drugorazredna tema. Slovenci radi mečejo v brezna in jame kar jim je viška v kleti in okoli hiše. Takrat so bili...

Za pravico do groba in spomina / 19:13, 15. april

Cerkev in Dežman bodo še trdili, da so se domobranci borili za svobodno Jugoslavijo. Kaj pa če bi še pogledali koliko gorja so naredili sami...

Neznanka vstopila v odklenjeno stanovanje / 19:09, 15. april

Stari časi, ko si pustil odklenjena vhodna vrata v stanovanje in šel brez skrbi naokoli, so že zdavnaj minila. Ampak nekateri se teh navad ne morejo znebiti, potem je pa groza.

Če operater konča v stečaju / 19:07, 15. april

Sam se v ta predlog za stečaj ne vtikam, ker enostavno ne poznam dobro situacije. Me pa na splošno moti, v kolikor gre kdo v stečaj, podjetj...

Dela na Betinu predčasno končana / 09:47, 15. april

Skupni načrt, časovnica se mi pa za ta projekt, ki ni majhen, zdi precej čuden. Okoli Bleda bi morala biti obvoznica fertik, tko da bi sedaj...

Je bil gradbeni poseg na Veliki planini nezakonit / 09:01, 9. april

Skrajni čas je bil, da se je elektrificiralo tudi pastirsko naselje "Veliki stan", saj so inšpektorji neprestano kaznovali in grozili kmetom...