Tanja odgovarja

»Poletje«

Zopet se mi je nabralo nekaj težav, ki me težijo in jih ne znam rešiti sama. Kako bo z možem? Kaj pa hčere? Hvala za odgovore in lepo poletje.

Hčere se bodo dobro uredile in delate si prevelike skrbi. Saj vem, ne morete iz svoje kože in za drugega je vsak lahko pameten. Za drugo uho, kjer imate težave in ste že bili operirani, sem prepričana, da vas čakajo velike izboljšave. Seveda s časom. Mož ima svoja mišljenja in tukaj se bo težko premaknil z mrtve točke, za katero misli, da je najbolj prava. V resnici vas ceni, ampak tega ne bo nikoli priznal, saj veliko da na svoj ego. Vi ste tako in tako vedno en korak pred njim in ni potrebno, da se zaradi tega obremenjujete. Med vama je vse v redu, le on misli, da je vse samoumevno.

»Obupana«

Hvala za vse odgovore v vseh teh letih. Spet se obračam na vas z vprašanji. Nešteto mi jih kljuje srce in me razjeda. Kot vedno vas sprašujem za otroke. Kaj se obeta bratu in njegovi partnerici? Kaj pa služba? Trenutno sem namreč spet nezaposlena.

Draga moja, preko pisem se poznava že vrsto let in mali otroci so kar naenkrat postali veliki. Za sina ni treba skrbeti, saj si bo dobro postlal. Vedno gre po liniji najmanjšega odpora, ampak ko se zave, da mu voda teče v grlo, napne vse sile in v zadnjem trenutku reši vse. Tak je in težko se bo spremenil. Zaradi vseh hčerk se veliko preveč obremenjujete. Škoda, ker ne vidijo, kako so slabe stvari vplivale na stanje vašega življenja, in si one ne želijo več oziroma boljše, kot imate vi sami. Kaj naj rečem. Očitno niso občutile vseh teh posledic, saj ste vi vedno poskrbeli, da je celotno breme padalo samo na vas. Mama je mama in vedno bo to ostala. Za brata je vedno imela drugačna merila kot za vas in to se ne bo spremenilo. Partnerica ni iskrena, ampak vi se v to zgodbo ne smete vmešavati. Če se kljub temu boste, vas čaka razočaranje. On sam mora priti do določenih stvari, in ker je v osnovi zelo trmast, ne dopušča tujega mnenja ali vmešavanja. K sreči vas kmalu čaka nova zaposlitev in to točno tista, ki si jo želite. Kadar je človek doma in ima v resnici zelo veliko dela, ni vreden skoraj nič. Za stvari, ki so v bistvu vsakodnevna domača opravila, nisi plačan nič in ostaja prepričanje, da se naredijo kar sama od sebe. Dobro pa vemo, da to ni res. Čisto malo vam še manjka do upokojitve, do takrat vas čaka samo še ena zaposlitev, in kot vidim, boste več kot zadovoljni. Sodelavci bodo zelo v redu in tudi samo delo ne bo preveč zahtevno. Kar se tiče moža, res ne morete več pričakovati, da se bo spremenil, saj je on zase prepričan, da je najboljši, z vsemi drugimi pa je nekaj narobe. V prihodnosti vas čaka še veliko lepega, ampak nobena stvar se ne zgodi čez noč. Ne slaba ne dobra. Zaupajte vase in vse bo tako, kot mora biti. Lepo vas pozdravljam. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 4°

jasno
vlažnost: 99 %
veter: SV, hitrost: 11 km/h

3/21

nedelja

14/23

ponedeljek

14/21

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

IZLETI / Gozd Martuljek, 22. september 2019

Pohod na Kurji vrh

PRIREDITVE / Križe, 22. september 2019

Palačinkin ŽivŽav

PRIREDITVE / Žiri, 22. september 2019

Markov tek

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 22. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

PRIREDITVE / Gorenjska, 23. september 2019

Aktivnosti Medgeneracijskega centra

RAZSTAVE / Cerklje, 23. september 2019

Žig in razstava o Borštniku

 

 
 

 

 
 
 

Nižja gospodarska rast / 19:35, 21. september

"Levica in koalicija zbližali stališča"
---------------------------
Slovenija nova Švica:
ukinitev dopolnilnega zvarovanja in 1000€ pokojnine .
Hudooo!

Odpuščeni kranjski policist zahteva nazaj svojo službo / 22:14, 20. september

Morda bi moral prebrati ves članek, pa ga ne bom. Samo to vem, da je naredil neumnost in zato naj sprejme kazen, samo ne tako hudo. Odpustit...

Nižja gospodarska rast / 16:05, 20. september

Opozicija je že spomladi napovedala nižjo gospodarsko rast zaradi gospodarskih težav v Nemčiji. Vendar koalicija ni hotela o tem ničesar sli...

Nižja gospodarska rast / 13:29, 20. september

DDV dvigniti na 25% pa ne bo panike. Letos se je Javni sektor povečal za 6000 zaposlenih. Nekje je treba vzeti. Alipa se dodatno zadolžiti. Otroci častijo svojo prihodnost.

Za naravi prijazen turizem / 20:40, 19. september

Alias Primož, ni bilo tablet !
Tablete vzamem samo takrat kadar mi psiha dol pade kot padejo gate debele mame na anoreksični punci.

Za naravi prijazen turizem / 15:31, 19. september

Tableta popustila a?

Spomin na požig Kokre / 15:30, 19. september

Ubogi šofer kamiona, menda je prevažal žabjo volno iz Žabnice v Kokro...