Tanja odgovarja

»Magdi«

Pozdravljeni, Tanja. Po spletu okoliščin sem se odločila, da vam tudi jaz napišem pismo in postavim kakšno vprašanje. Kaj mi prinaša prihodnost, morda končno kaj lepega? Za seboj puščam težko obdobje in upam na najboljše. Za odgovore se prijazno zahvaljujem in vas lepo pozdravljam.

Tako je, kot pravite, draga Magdalena. Življenje nas uči in včasih smo presenečeni nad težo vsega, kar smo zmožni prenesti. Sploh kadar mislimo, da se kaj več že ne more zgoditi, vidimo, kako zelo smo se motili. V zadnjih mesecih ste bili postavljeni pred pomembno dejstvo. Ne sprašujete se, ali je bila odločitev prava, saj se vsak dan bolj zavedate, da se drugače preprosto ne bi mogli odločiti. Napak ni, so samo najboljše odločitve v danem trenutku. Odložili ste bremena in napolnili pljuča z novim zrakom. Spoznali ste okus svobode, ko ste se končno spoprijateljili s samo seboj. Leto vam bo prineslo še nekaj drobnih sprememb, ki bodo dobro vplivale na vas. Na finančnem področju boste veliko premišljevali, saj boste imeli pred seboj več možnosti. Najugodnejši za velike odločitve v tej smeri bo mesec maj v naslednjem letu. Vsekakor denarnih zagat ne boste imeli in vse bo šlo po načrtu. V ljubezni boste že v naslednjih mesecih iz prostega teka počasi in previdno prestavili v prvo prestavo. In veste, kaj sledi prvi prestavi – sledijo druga, tretja vse do šeste. Ljubezni se ne boste več bali, ampak se ji boste končno prepustili. Kajti ljubezen je največ, kar nam lahko življenje ponudi. Želim vam vse lepo in srečno.

»Otilija«

Lepo pozdravljeni. Hvala, da nam s svojimi toplimi besedami pomagate premagati strah, ki ga nosimo v sebi. Rada bi potešila svojo radovednost in vprašala, kaj lahko pričakujem v tem letu oziroma na splošno.

V tem letu lahko pričakujete mirno plovbo še naprej, saj je ne bo stvari, ki bi vas utegnila presenetiti. Zastavili ste si cilje, ki jim sledite, in lahko bi rekli, da vam je v pomoč lastnost, ki jo nosite v sebi. Ste dosledni in točni, radi imate red in razčiščene odnose. Posledično to dobite tudi od drugih in to je formula, ki dobro deluje. Poslovno bodo na vidiku dobre priložnosti, a na večje spremembe za zdaj še ne boste pripravljeni. Kasneje, recimo naslednje leto po koncu poletja, se vam obeta res dobra priložnost, ki je ne boste izpustili iz rok. Zelo se vam bo obrestovalo. Na družabnem področju boste vedno bolj dejavni in v tej smeri se boste še naprej angažirali. Ljubezni boste pustili odprta vrta in možnosti za nova poznanstva, tudi na tem področju ne boste izpustili. Oseba iz preteklosti, ki ima še vedno prostor v vašem srcu, se ni spremenila. Še vedno bi peljal po svoje, tako kot je že, vam pa je vse to premalo, saj se končno zavedate, da hočete vse ali pa nič. Prepustite se toku življenja. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 9°

delno oblačno
vlažnost: 94 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

10/21

četrtek

8/18

petek

10/19

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

IZLETI / Šenčur, 17. oktober 2019

V Ribniško dolino in Kočevje

IZLETI / Kranj, 17. oktober 2019

Pohod po Meškovi poti

PRIREDITVE / Gorenjski, 17. oktober 2019

Medgeneracijske dejavnosti

PRIREDITVE / Kranj, 17. oktober 2019

Šahovski turnir

OBVESTILA / Stražišče, 17. oktober 2019

Krvodajalska akcija

RAZSTAVE / Jesenice, 17. oktober 2019

Soočenje različnosti

PRIREDITVE / Jesenice, 17. oktober 2019

Za otroke

PRIREDITVE / Gorenjski, 18. oktober 2019

Medgeneracijske dejavnosti

 

 
 

 

 
 
 

Mladost v primežu vojne / 20:47, 17. oktober

Primož???

Nabirajo le poznane gobe / 13:18, 17. oktober

V GOZDU

"Hej, vi, ta goba je strupena!"
"Molim, što?"
"Ah, nič, nič."

Nabirajo le poznane gobe / 12:41, 17. oktober

Tabol goba zame je jesenska marčnica.

Peška se vrača v vlogi poštarja / 10:16, 16. oktober

Vsa čast Peški, samo tole je bolj slaba šala kot zabavna oddaja..

Na ramenih otrok / 10:15, 16. oktober

Tako je, breme ohranjanja okolja preložimo na otroke in je to to, nej se oni ubadajo s to problematiko !

Aditivi v mesnih pripravkih / 10:11, 16. oktober

A zato so čevapi iz Mercatorja najbolj..

Jesen / 16:32, 15. oktober

Preprost in lep prosti spis.Tudi men je jesen najljubši letni čas, še posebej na martinovo.Lani sem baje šel od kranjske avtobusne postaje d...