Tanja odgovarja

»Zvezda«

Gospa Tanja, pozdravljeni. Pišem vam prvič. Zanima me, kaj mi kaže v bližnji prihodnosti in tudi kaj lahko na splošno pričakujem od bodočnosti. Dodajam še vprašanje, kako se bo hčerka vživela v novem šolskem okolju. Hvala.

Kljub temu da ste mislili, da vas stare navade preveč zadržujejo, da bi si dali priložnost za premik naprej, se je tokrat zgodil. Pričakovano ali nepričakovano, na novo poglavje ste bili že dolgo časa pripravljeni. Na kratki rok lahko pričakujete, da se bo okoli vas veliko dogajalo. Obudili boste svoje hobije in zaživeli polno življenje, vključno s spoznavanjem no­vih ljudi s podobnimi in­teresi. S finančnimi težavami se ne boste spopadali. Večja sprememba v tej smeri je na vidiku v naslednjem letu, ko se boste odločali o pomembnem nakupu. Zanesli se boste na nasvet strokovnjakov in to bo modra odločitev. Z malenkostmi se ne boste obremenjevali in v vsaki stvari boste videli dobro. Pomirjeni boste sami s sabo, saj boste imeli stalno v zavesti, da ste na pravi poti. Stik z naravo vam bo domač in veliko prostega časa boste aktivno preživeli zunaj. Glede zdravja lahko rečem, da boste veliko pozornosti namenili svoji fizični aktivnosti. Odporni boste in drugega kot kakšnega prehlada ne bo blizu. Hčerka je morala v svoje življenje vpeljati nov ritem. Potrebovala bo malce več časa, da se sprosti in naveže nove stike. A tudi počasi se daleč pride. Uspešna bo pri projektnem delu in na tehničnih področjih. Želim vse dobro.

»Jasna 3«

Lep pozdrav. Zanima me, kakšne možnosti za ljubezensko zvezo imam pri simpatiji. Ali vztrajam zaman? Ali bo moja poslovna ideja zacvetela? Najlepša hvala za vaš odgovor.

Čisto iz vsake izkušnje se nekaj naučimo. Včasih si sicer želimo, da je niti ne bi doživeli, čeprav le tako pridemo do pravega spoznanja. Tudi vi se boste kmalu srečali z dejstvom in točno boste vedeli, pri čem ste. Iz igre boste izstopili, a kot zmagovalka. Pred vami je še veliko lepega, predvsem v ljubezni, zato kar pogumno naprej. Ste izjemno čustvena in razumevajoča oseba. Ljubljeno osebo postavite na prvo mesto in nimate težav s sklepanjem kompromisov. Ste prilagodljivi in znate hitro popustiti, če vas nekdo želi pregovoriti. Včasih si s tem ne delate usluge. Moški, ki ga boste kmalu spoznali, vam bo dal čas. Ne bo šlo za »akcijsko« romantiko, polno drame in zmedenih misli, pač pa za počasno spoznavanje, ki bo po ovinkih prešlo v trdno zvezo. Prihodnji meseci vam prinašajo drobne spremembe na delovnem mestu, predvsem v finančnem smislu. Lahko si boste oddahnili, saj se vam za izvedbo projekta ne bo treba zadolžiti. Pomoč lahko pričakujete od ženske, ki vam bo ponudila sodelovanje. Začeli boste drugo dejavnost, kot ste prvotno načrtovali, to pa vpeljali kasneje, po drugi poti. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 16°

zmerno oblačno
vlažnost: 66 %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

8/23

ponedeljek

9/23

torek

10/24

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

RAZSTAVE / Škofja Loka, 2. junij 2020

Žiri, čevljarsko mesto

IZLETI / Kranj, 2. junij 2020

Kolesarski izlet

IZLETI / Kranj, 7. junij 2020

Na Srednji vrh nad Završnico

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 29. junij 2020

Na letovanje v Izolo

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Tovornjaki polnijo počivališča na gorenjski avtocesti / 15:16, 1. junij

A zdaj bojo pa osebni avtomobili morali v kolonah čakati? Zaradi tovornjakov čeprav večjo da nemorejo če mejo do ponoči?

Opolnoči v Sloveniji epidemije formalno konec / 14:08, 1. junij

In zmage proslavljamo s preletom vojaških letal ! Ko v stari Jugi.. Vrhunsko, še vojaško parado prosim!

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 11:42, 31. maj

Cel svet stoji oziroma se vrti počasneje zaradi malce močnejše gripe. Nateg stoletja.

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 09:39, 31. maj

Zdravniška stroka pravi maske niso več smiselne, so samo še priporočljive za starejšo populacijo, govorec Jelko pravi, maske so še naprej obvezne !!
Komu verjeti? Stroki ali politiki?

Žalost onkraj sanj / 09:32, 31. maj

Še dandanes je klerikalcem ideal Slovenija v letih pred drugo svetovno vojno, nazadnjaštvo, velik vpliv RKC v kateri ženska igra podrejeno i...

Manj raka ali manj obravnav? / 16:27, 30. maj

Avtorica članka, ko se je začela korona je takrat svet obstal. Zdravniki so povedali, da se vsi ukvarjajo s pandemijo in, da vse druge diagn...

Počivalšek: zlorabe so nesprejemljive / 09:40, 30. maj

Ejga švaba, kva vam je mask zmanjkalo v Nemčiji al so švabi škrti?