Tanja odgovarja

»Zvezda«

Gospa Tanja, pozdravljeni. Pišem vam prvič. Zanima me, kaj mi kaže v bližnji prihodnosti in tudi kaj lahko na splošno pričakujem od bodočnosti. Dodajam še vprašanje, kako se bo hčerka vživela v novem šolskem okolju. Hvala.

Kljub temu da ste mislili, da vas stare navade preveč zadržujejo, da bi si dali priložnost za premik naprej, se je tokrat zgodil. Pričakovano ali nepričakovano, na novo poglavje ste bili že dolgo časa pripravljeni. Na kratki rok lahko pričakujete, da se bo okoli vas veliko dogajalo. Obudili boste svoje hobije in zaživeli polno življenje, vključno s spoznavanjem no­vih ljudi s podobnimi in­teresi. S finančnimi težavami se ne boste spopadali. Večja sprememba v tej smeri je na vidiku v naslednjem letu, ko se boste odločali o pomembnem nakupu. Zanesli se boste na nasvet strokovnjakov in to bo modra odločitev. Z malenkostmi se ne boste obremenjevali in v vsaki stvari boste videli dobro. Pomirjeni boste sami s sabo, saj boste imeli stalno v zavesti, da ste na pravi poti. Stik z naravo vam bo domač in veliko prostega časa boste aktivno preživeli zunaj. Glede zdravja lahko rečem, da boste veliko pozornosti namenili svoji fizični aktivnosti. Odporni boste in drugega kot kakšnega prehlada ne bo blizu. Hčerka je morala v svoje življenje vpeljati nov ritem. Potrebovala bo malce več časa, da se sprosti in naveže nove stike. A tudi počasi se daleč pride. Uspešna bo pri projektnem delu in na tehničnih področjih. Želim vse dobro.

»Jasna 3«

Lep pozdrav. Zanima me, kakšne možnosti za ljubezensko zvezo imam pri simpatiji. Ali vztrajam zaman? Ali bo moja poslovna ideja zacvetela? Najlepša hvala za vaš odgovor.

Čisto iz vsake izkušnje se nekaj naučimo. Včasih si sicer želimo, da je niti ne bi doživeli, čeprav le tako pridemo do pravega spoznanja. Tudi vi se boste kmalu srečali z dejstvom in točno boste vedeli, pri čem ste. Iz igre boste izstopili, a kot zmagovalka. Pred vami je še veliko lepega, predvsem v ljubezni, zato kar pogumno naprej. Ste izjemno čustvena in razumevajoča oseba. Ljubljeno osebo postavite na prvo mesto in nimate težav s sklepanjem kompromisov. Ste prilagodljivi in znate hitro popustiti, če vas nekdo želi pregovoriti. Včasih si s tem ne delate usluge. Moški, ki ga boste kmalu spoznali, vam bo dal čas. Ne bo šlo za »akcijsko« romantiko, polno drame in zmedenih misli, pač pa za počasno spoznavanje, ki bo po ovinkih prešlo v trdno zvezo. Prihodnji meseci vam prinašajo drobne spremembe na delovnem mestu, predvsem v finančnem smislu. Lahko si boste oddahnili, saj se vam za izvedbo projekta ne bo treba zadolžiti. Pomoč lahko pričakujete od ženske, ki vam bo ponudila sodelovanje. Začeli boste drugo dejavnost, kot ste prvotno načrtovali, to pa vpeljali kasneje, po drugi poti. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 6°

oblačno
vlažnost: 95 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

5/12

torek

4/10

sreda

6/14

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. november 2019

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Tržič, 19. november 2019

Po balkanskih hribih

PRIREDITVE / Kranj, 19. november 2019

Zmanjševanje odpadkov in izmenjevalnica oblačil

PRIREDITVE / Škofja Loka, 19. november 2019

Glasbeno-literarni večer

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. november 2019

Za otroke

RAZSTAVE / Škofja Loka, 20. november 2019

Štirideset let Združenja umetnikov Škofja Loka

PRIREDITVE / Strahinj, Žiri, 20. november 2019

Dobrodelni večer

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. november 2019

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Poplava odličnih ocen / 14:51, 18. november

Edino pravilo za kvalitetno šolstvo je enakovredna zastopanost državnih in zasebnih šol.
Brez konkurence je vse skupaj le praskanje po jajcih .

Poštar stavka le dva dneva / 09:23, 18. november

Enako sem mislil jaz, da je ne rabimo! Pa še kako jo rabimo. Reklam sicer ne maram, jih pa pogledam. Eden od družinskih članov ima espe, tor...

Poštar stavka le dva dneva / 14:20, 17. november

Pošta?
Kdo jo še sploh rabi?
Kaj vse prodajajo.!
Samo še salame ne.

Nad Belco se je spet sprožil plaz / 14:18, 17. november

Joj, erozija!

Pasijon finančno samostojnejši / 14:16, 17. november

Mami, mami, glej maškare!

Zavrnjena še četrta pritožba? / 22:07, 16. november

Torej bodo imeli Avstrijci 2 leti časa za kvaliteten dopust, da počakajo balkance.

Najbogatejša Slovenca še vedno zakonca Login / 16:05, 16. november

Največji car je Merlak! Ki vlaga v Bohinj. Pa odselil se je, ker ne bo futral svojati z davki v lastni državi..