Prejemniki priznanj z županom Ivanom Megličem in predsednikom ter podpredsednikom Turističnega društva Naklo Alešem Kokaljem in Radom Vodenikom / Foto: Primož Pičulin

Prispevajo k urejenosti kraja

Turistično društvo Naklo je podelilo priznanja za najbolj urejene hiše in vrtove v Naklem in sosednjih vaseh. S posebnim priznanjem so se zahvalili Cenetu Štilcu iz Naklega, gojitelju in zbiratelju kaktusov.

Naklo – Turistično društvo Naklo je pred dnevi povabilo v Kulturni dom Janeza Filipiča na kulturno-zabavno prireditev s podelitvijo priznanj za najlepše urejene domove in vrtove. Za celotno ureditev so priznanja prejeli družina Bodlaj s Cegelnice, družina Žan iz Naklega in Milka Vidic iz Strahinja. Za čudovito balkonsko cvetje so s priznanji nagradili družino Košnek iz Naklega, družino Celar iz Strahinja, družino Drinovec z Okroglega, družino Drinovec iz Naklega, družino Jarc iz Strahinja, Milko Jarc iz Naklega in Vero Černilec iz Strahinja. Priznanj za najlepše gorenjske nageljne tokrat niso podelili, so se pa s posebnim priznanjem zahvalili Cenetu Štilcu iz Naklega, gojitelju in zbiratelju kaktusov. Prejemnikom sta čestitala predsednik Turističnega društva Naklo Aleš Kokalj in župan Naklega Ivan Meglič, ki se jim je zahvalil za skrb, sodelovanje, ker je tudi z njihovo pomočjo občina videti lepša, bolj urejena. Nastopili so harmonikar Gašper Komac, pevec Pavel Marčun in z ljudskima igrama Zaklad in Vedež Farno kulturno društvo Koroška Bela.

Turistično društvo Naklo je začelo tudi torkova potopisna predavanja v Gostilnici Kresnik. Gostili so že alpinista, turnega smučarja, naravovarstvenika in pisca knjig Jožeta Miheliča, minuli torek pa je o Karavankah in Kamniško-Savinjskih Alpah govorila Jelena Justin, gornica, muzealka, filozofinja in zgodovinarka.

Oddajte svoj komentar

Kranj 7°

zmerno oblačno
vlažnost: 62 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

-1/16

sobota

-2/16

nedelja

0/19

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

IZLETI / Kranj, 4. april 2020

V Krko na Dan odprtih vrat

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Ne delajmo, kar se dobro sliši. Delajmo, kar je dobro za ljudi. / 13:30, 3. april

Kritika svetnika iz stranke SD. Brez komentarja.

Ne delajmo, kar se dobro sliši. Delajmo, kar je dobro za ljudi. / 11:15, 3. april

Primož, če se bo zgodilo to, kar je predstavljeno v videu, noben, še tako odličen zapis ne bo pomagal:

https://www.youtube.com/watch?v=cd21tmvCP0o

Ne delajmo, kar se dobro sliši. Delajmo, kar je dobro za ljudi. / 10:04, 3. april

Odličen zapis, bravo !

Domovi za starejše žarišča okužb / 10:02, 3. april

Zakaj se jih ne loči in osami po domovih? Se jih preseli v prazne hotele? Malomarnost, da ji ni para ! Celo dvomim že v to, da so tako nesposobni..

Virus ustavil gradnjo druge cevi / 09:59, 3. april

Zna se zgodit to kar napoveduje župan Račič, če ne zaženemo gospodarstva bo tale covid-19 navaden pichkin dim v primerjavi s tem kar sledi.....

Večja zbiranja in igranje nogometa v Završnici / 17:18, 2. april

Jeseničanom težko razložiš kaj je karantena.

Bitka s covidom-19 se bije v domovih za starejše / 09:20, 1. april

Stanovalce domov naj naselijo v prazne hotele kar naj plača država. Tako bodo uvedli manjšo koncetracijo ljudi in pomagali SLO turizmu.