Tanja odgovarja

»Anka Zaspanka«

Najprej vam bi zaželela uspešno, srečno in predvsem zdravo novo leto. Hvala vam za vse spodbudne besede, ki nam jih namenjate, ko ne vidimo več poti naprej, in vesela bi bila vašega odgovora. Lansko leto je bilo v vseh pogledih slabo. Kot da bi mi enostavno padel mrak na oči, vsa energija je šla iz mene in enostavno sem obstala na mrtvi točki. Zato vas, Tanja, sprašujem, kako mi kaže v ljubezni. Moja služba in zdravje? Hčerina šola in ljubezen?

So trenutki ali obdobja, ki so naporna tako ali tako. In vse to je narejeno tako, da nam jemlje energijo. Vaša mrtva točka, na kateri stojite, se bo kmalu začela obračati v pozitivno smer. Pa poglejva najprej ljubezen. Prijatelju ogromno pomenite in sedaj, ko ste mu povedali določene stvari, je osamljen in vas zelo pogreša. To obdobje mu bo dalo vedeti, da mora določene stvari nujno spremeniti, če si želi ostati in biti z vami. Pustite mu še malo časa, ne drezajte vanj, skratka pustite ga pri miru, da čisto sam pride do zaključkov. V prihodnosti vaju vidim skupaj, saj se imata rada, in pripravljen bo narediti veliko več, kot je do sedaj. Res je, kot pravite, da je bivšemu možu žal za marsikaj, ampak nazaj se ne glede na vse ne boste vračali. Nikakor ne boste ostali sami. Glede službe ne vidim, da bi vas moglo kaj skrbeti. Zdravstveno stanje se vam je že in se še bo izboljšalo in takih izkušenj, ki ste jih imeli prejšnje leto, ne bo več. Samo tako naprej. Hčerka je zelo obremenjena in glede šole je jezna nase, saj ve, da je veliko premalo vložila, in zato tudi rezultati niso mogli biti najboljši. Šolo bo naredila, od zdaj naprej je videti, da bo vse skupaj vzela bolj resno in odgovorno. Poklic bo vezan na izobrazbo in bo zadovoljna. Pri zdravju razen psihičnih bremen ne bo nič narobe. Njena ljubezen še spi. Ob pravem času bo tudi njeno srce zaigralo, letos morda še ne, naslednje leto pa vsekakor. Želim vam vse lepo in hvala za lepe želje.

»1969«

Že večkrat ste mi odgovorili in vedno so bili vaši odgovori pravilni. Vi mi pomenite rešilno bilko oziroma svetlo luč v temi. Tokrat bi rada, če mi napišete kaj več za prijateljico. Zanima jo, kdaj približno dobi službo. Ali lahko še pogledate, kako ji v prihodnje kaže v privatnem življenju.

Prijateljica bo dobila zaposlitev prej kot v roku pol leta in bo več kot zadovoljna. Drugače pa je njeno osebno življenje. Kot ste že napisali, si enostavno ne predstavlja življenja brez moža, ne glede na vse njegove napake. Res je, da ima nad njo veliko moč in jo je zaradi tega na različne načine razvrednotil. Ampak nima moči, da bi karkoli spremenila, niti ne prave želje, da bi bilo drugače. S tem, ko dobi zaposlitev, se ji bo končno začelo obračati na bolje. Novo okolje in ljudje ji dajo nove poglede in ji bo s tem marsikaj lažje. Tudi odločati se. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj -2°


vlažnost: 86 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

-6/17

petek

3/15

sobota

-1/17

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

IZLETI / Kranj, 4. april 2020

V Krko na Dan odprtih vrat

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Večja zbiranja in igranje nogometa v Završnici / 17:18, 2. april

Jeseničanom težko razložiš kaj je karantena.

Bitka s covidom-19 se bije v domovih za starejše / 09:20, 1. april

Stanovalce domov naj naselijo v prazne hotele kar naj plača država. Tako bodo uvedli manjšo koncetracijo ljudi in pomagali SLO turizmu.

Ne vem, kje sem se okužil / 14:04, 31. marec

Primer od danes, grem na malico, ura poldan, v trgovini se pri sadju drenjata dve mamci in izbirata med parimi sortami jabolk, sicer sta rok...

O problematiki jezera / 16:39, 30. marec

Pritoki vsebujejo precej dodatkov s katerimi kmetje plemenitijo svojo zemljo za višji in boljši pridelek. To povzroča cvetenje jezera.

O problematiki jezera / 09:56, 30. marec

Na izpitu je nepripravljenega študenta profesor vprašal, kaj je to evtrofikacija.
Reku študent:
ah,qurc, drek je drek.

Prepoved gibanja zunaj občine / 07:50, 30. marec

14 dni nazaj so nas strokovnjakinje iz NIJZ- a učile in nam dopovedovale, da maske nimajo učinka in so nepotrebne, zdaj so že obvezne !
Zemlja je še okrogla ali je že ploščata?

Okužen tudi stanovalec nakelskega doma / 16:14, 29. marec

Kaj klobasaš, kaj ima to opraviti z vlado. Pol vlade je iste kot prej, sploh pa ni Janše nihče silil v to koalicijo, Šarec je pozival na pre...