Šola vedeževanja iz ciganskih kart

Naredila bom izjemo in preskočila vrsto vaših pisem in prevzela zadnje, ki je prišlo do mene oziroma te rubrike. Ker se mi zdi prav v tem kriznem času, ki ga vsi doživljamo in nosimo svoje misli in skrbi. Bralka pod šifro Korona piše: »Ker sodim med tiste najbolj panične, me je resnično strah tega, kar se dogaja z virusom. Ali bom zbolela, kaj se bo zgodilo? Izbrala sem si sedem kart in vas lepo prosim za razlago: Nesreča, Vdovec, Zvestoba, Sovražnik, Hiša, Upanje in Sreča.« Karta Nesreča nam prikaže trenutno stanje, v katerem smo. To je višja sila, na katero ne moremo vplivati, panika, strah. Vdovec – vidimo ga, kako stoji pred spomenikom in spoštljivo v roki drži klobuk. Je moder, pameten, presoden, miren, zbran. Taki moramo biti tudi mi. Da nam je mar zase in za druge. Karta Zvestoba prinaša umiritev in počitek. Karti Sovražnik in Hiša pomenita, da se moramo zadrževati doma, v svojem okolju. Če karto Sovražnik povežemo z Zvestobo, pomeni, da moramo prekiniti stike z drugimi ljudmi. Karta Upanje prinaša poletni čas, in to bo čas, ko se bo virus umaknil in bomo počasi prišli nazaj na stare tirnice. Za dober konec vse te norije pa nas pričaka Sreča, ki vedno pomeni samo srečo in vse dobro. Po kartah sodeč je moje mnenje oziroma pogled, da bomo v mesecu in pol rešeni te agonije. Do takrat pa vam želim, da ste zdravi. Imejte se radi in upoštevajte navodila od zdravnikov. Na naslov tanja.70@hotmail.com ali na Gorenjski glas s pripisom »šola vedeževanja« in svojo šifro pošljite tri, pet ali sedem poljubnih kart, ali pa karte za druge sisteme, ki ste jih doslej že spoznali. Srečno!

Oddajte svoj komentar

Kranj 1°

jasno
vlažnost: 70 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

-3/19

torek

-3/18

sreda

-2/21

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

OBVESTILA / Jesenice, 7. april 2020

Gornjesavski muzej Jesenice vabi

OBVESTILA / Kranj, 7. april 2020

V Moravske Toplice četrtega oktobra

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Hvala vsem, ki nesebično pomagate / 11:47, 6. april

Ostanite pozitivni še naprej in vse bo OK, vse naše sanje se lahko uresničijo, če imamo dovolj poguma, da jim sledimo! Naj vas vedno in povsod spremlja sreča, lp.

Kako graditi malo hidroelektrarno / 15:27, 5. april

Kakšno je stanje na tem področju sedaj 2020? So bile kakšne spremembe?Bi lahko kakšen raziskovalni novinar vzel gradnjo malih hidro elektrar...

Upokojenci lahko kupujejo eno uro več na dan / 18:53, 4. april

Po medijih opažam, da precej občin zastonj razdeljuje zaščitne maske gospodinjstvom. Med njimi Kranja ni. Je pa prišla po pošti tiskana barv...

Ne delajmo, kar se dobro sliši. Delajmo, kar je dobro za ljudi. / 14:36, 4. april

Ko bo obstajala politika, ki bo za vse državljane enakopravna, bo konec sveta. Ker je to nemogoče.

Življenje v domači občini / 13:45, 4. april

Omejitev gibanja v domači občini je super, končno mav gmaha pred žabarji !

Življenje v domači občini / 12:12, 4. april

Bravo!
Treba se je prilagajat ( biti discipliniran) in ohranit optimizem.
Gospa Jasna, super !

Ne delajmo, kar se dobro sliši. Delajmo, kar je dobro za ljudi. / 09:07, 4. april

Zelo vas peče, ker vi niste na oblasti. Še bolj vas pa peče, ker trenutna vlada dobro obvladuje situacijo. Zato ji je treba metati polena pod noge.