Tanja odgovarja

»Vijolica 6«

Zopet se obračam na vas, saj ste mi z nasveti velikokrat pomagali, vlili upanje in moč. Seveda so se tudi vaše napovedi uresničile. V teh časih, ko je koronavirus na pohodu, je nastalo res eno napeto stanje. Posledice so nam znane, ki se že kažejo v odpuščanjih ljudi. Sprašujem za hčer. Zanima me, ali bo dobila to službo nazaj, ali bo kdaj opravljala delo, za katero ima izobrazbo. Želim vam vse dobro, ostanite zdravi in hvala za vaš dragoceni čas, ki ga namenjate vsem nam, ki si želimo vaših spodbud in smernic za naprej.

Najprej vam najlepše hvala za tako lepe besede, ki pogrejejo dušo in znajo iz megle ustvariti sonce. Sonca pa nikoli ni preveč. Žal je ta virus naredil kar veliko škodo in nihče od nas ni mogel preprečiti zadev, ki so se odvijale, še najmanj pa pri službah, ki so obmirovale. Hči bo v roku treh mesecev dobila možnost, da se vrne na prejšnje delovno mesto. Bo sprejela in ostala nekaj časa. Recimo leto, največ dve. V tem času bo imela kar nekaj pozitivnih sprememb, a še vedno premalo, da bi bila res zadovoljna. Kasneje ji vidim zelo dobro zaposlitev, in to na področju, za katero ima izobrazbo. Tudi njo čaka sreča na tem področju, čeprav je sama že izgubila upanje. Žalostno je, da v službah od ljudi pričakujejo izkušnje, za katere ni možnosti, da jih sploh dobijo. Ampak dobila bo priložnost in se bo izkazala ter nadaljevala v tej smeri. Veliko ji pomeni vaša podpora, saj jo je vse skupaj zelo potrlo, ampak na koncu bo vse v redu. Želim vam vse dobro.

»Pot«

Pozdravljeni, že večkrat ste pravilno napovedali mojo prihodnost in prihodnost članov družine. Ker so trenutno zaradi epidemije precej negotovi časi, se obračam na vas z naslednjim vprašanjem: ali bova s partnerjem obdržala sedanje službe in kako nama kaže poslovna pot v prihodnje? Zanima me tudi zdravje naše družine. Najlepša hvala za vse odgovore. Vse dobro vam želim.

S partnerjem bosta obdržala sedanje službe, sicer z nekaj spremembami, ampak gre naprej takoj, kot je šlo. Rekla bi, da že nekaj časa premišljujeta, da bi glede kariere naredila korak naprej. Skupaj. In v roku leta dni se to tudi zgodi. Vidim vama samostojno poslovno pot in povezano s tem vse dobro in uspešno. Vsi trije ste zdravi in tako bo tudi ostalo v prihodnje. Lepo vas pozdravljam in srečno.

»Mozaik«

Že ste mi pomagali, tokrat imam samo eno vprašanje. Ne morem se postaviti nazaj na noge. Se bom kdaj počutila manj žalostno in nesrečno?

Okoli sebe imate veliko ljudi, ki vas imajo radi, tega ne smete pozabiti. Vse enkrat mine, in tudi vse to, kar sedaj doživljate, bo minilo. Pogled v karte vam napoveduje lepo prihodnost. Prav kmalu boste občutili srečo in notranji mir. Nekdo, od katerega ne pričakujete, vas bo zelo presenetil. Ne bo se vam težko odločiti, saj sedaj že dobro veste, česa si želite. Imejte se radi.

Oddaj svoj komentar

Kranj 7°

zmerno oblačno
vlažnost: 97 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

6/19

petek

8/18

sobota

8/20

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

IZLETI / Brezje pri Tržiču, 30. maj 2020

Spletno Majsko romanje po Rožnovenski poti

IZLETI / Strahinj, Duplje, 31. maj 2020

Pohod po Udin borštu

IZLETI / Kranj, 2. junij 2020

Kolesarski izlet

RAZSTAVE / Škofja Loka, 2. junij 2020

Žiri, čevljarsko mesto

IZLETI / Kranj, 7. junij 2020

Na Srednji vrh nad Završnico

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 29. junij 2020

Na letovanje v Izolo

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

 

 
 

 

 
 
 

Nova realnost v turizmu / 18:20, 28. maj

Jelko pravi, da če bo v jeseni virus mutiral si bo obvezno umivati tudi noge !

Podaljšali rok oprostitve najemnin / 16:49, 27. maj

Po seji pa gredo v gostilno in skupaj sedijo za isto mizo !
FAKINGBULŠIT

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 10:20, 27. maj

Pa dobr, če vas je Tito tolk sovražil pa tolk potamanil, kdaj se vas je tolk nakotil?

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 08:04, 27. maj

gledam; pravilno si ocenil, da so Nemci dobrodošli, Slovenci so pa sprti za vse večne čase. Nemci niso nikoli bili problem za komuniste; Slo...

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 23:11, 26. maj

Partizani trdijo, da so pobiti v povojnih pobojih izdajalci. Glede na veliko število grobišč po naši državi in tudi na veliko število umorje...

Obiskali partizansko bolnišnico Košuta / 15:06, 26. maj

Ne pozabi vzroka. V kolikor ne bi okupator napadel takratno Jugoslavijo in če ne bi nekateri ljudje stopili v pomoč okupatorju z izdajanjem ...

Poleti bom šla v Prekmurje / 14:16, 26. maj

Nisem še prepričan, če je ta gesta ravno za pozdraviti, ker nekaj nam ne bo šenkal nihče, ampak smo vedno plačniki državljani. Sliši se pa r...