Tanja odgovarja

»Tulipan«

Pozdravljeni. Sem starejša gospa in me zanima, ali bom še kdaj lahko samostojno hodila in ali bo z zdravjem v redu? Kako bo z zdravjem mojih otrok in vnukov? Se bo sin, ki je v domu, kaj kmalu preselil v drugi dom? Najlepša hvala za odgovore.

Veseli me, da rubriko berete tudi starejši bralci. Saj veste, pomembno je, koliko se počutimo mladi v srcu. Pogled v karte pravi, da bo kmalu prišel dan, ko boste lahko zopet hodili samostojno. Tega boste zelo veseli in nazaj dobite vso energijo, kar se vam bo povsod poznalo. Vaše zdravje je in bo tudi vnaprej v redu. Seveda imate določene tegobe, ki so prišle skupaj z leti, ampak nimate nobenega poslabšanja. Pri zdravju otrok in vnukov ne vidim ničesar posebnega, samo tako naprej. Vidim neke skrbi, vendar niso potrebne, saj se vse uredi. Glede sina vidim pozitivne spremembe na vseh področjih v roku pol leta oziroma ob koncu letošnjega leta. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse lepo.

»Veza«

Pozdravljeni, draga Tanja, že velikokrat ste mi pomagali rešiti probleme. Iz srca sem vam hvaležna za vse vaše pretekle odgovore. Zopet se mi je pojavil problem in spet mi vi predstavljate rešilno bilko. Z možem nimava nobene čustvene povezave več. Kaj me čaka? Ali bo odšel? Ali jaz ostanem sama in kako se bom znašla po tolikih letih skupnega življenja? Tudi hčerka je sama. Hvala vam za vaše nasvete, želim vam vse dobro na vseh področjih in vas lepo pozdravljam.

Draga moja, biti v zakonski zvezi toliko let in biti povsem zadovoljen in srečen ... Tisti, ki to trdi, najverjetneje laže. So vzponi in so padci. Je obdobje, ko so otroci majhni, bremeni nas služba in druge obveznosti in enostavno ni časa za premišljevanje o osebni sreči. Čez čas pa se zadeve obrnejo, ostane veliko časa in potem se postavi vprašanje o zadovoljstvu. Ker nimate časovnega stroja, ne morete za nazaj čisto nič spremeniti. Naj vam povem, da mož ne bo nikamor odšel in na ta način ne boste ostali sami. Kajti njemu je všeč tak stil življenja, kot ga ima. Skuhano, oprano in vse, kot se šika, druge stvari pa si najde drugod. To, kar se mu trenutno dogaja, se mu ne bo dolgo časa. Samo kaj, ko to ponavlja vedno znova. Na ta način si krepi ego in si meče pesek v oči. Seveda ste prizadeti, kdo ne bi bil, ampak nič več pa vas ne boli, saj vam je postalo vseeno. Glejte le, da poskrbite tudi zase in da ne trošite vse energije za vajin odnos, ki ga v resnici sploh ni. Saj veste, on se nikoli ne bo spremenil, spremenite se lahko samo vi sami. Hčerka ne bo več dolgo sama. Kot sem že rekla, spozna partnerja preko prijateljev še v tem letu. In to ni oseba, po kateri me sprašujete, ker se še ne poznata. Vaša mama izkorišča vašo dobroto in teh besed mi je žal, saj to ni lepo in prav od nje. Ne smete dovoliti, da vas izčrpava in vas uničuje. Ne pozabite, imejte se radi. Želim vse dobro.

Oddaj svoj komentar

Kranj °


vlažnost: %
veter: -

17/26

sreda

16/29

četrtek

16/27

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Rateče, 12. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

IZLETI / Šenčur, 13. avgust 2020

Pot pod Storžičem

IZLETI / Kranj, 13. avgust 2020

Na planino Blato, planino Pri jezeru in Kredo

DELAVNICE / Rateče, 13. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

DELAVNICE / Rateče, 14. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

OBVESTILA / Gorenjska, 14. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

PRIREDITVE / Bled, 14. avgust 2020

Predšmarni večer na Mlinem

OBVESTILA / Gorenjska, 17. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

 

 
 

 

 
 
 

Razstava Šenčurski dogodki / 13:23, 11. avgust

Šenčur ima skozi zgodovino vedno prava domoljuPna dejanja in tako kot župnik reče..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:17, 11. avgust

Ja, naslednjih 14 dni bo ključnih..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:08, 11. avgust

S tole LGBT majčko je Jelko nekoliko izgubil na svoji ostrini... :)

Več kot sto nesreč kolesarjev / 12:47, 11. avgust

Predlagam, da vsak najbolje pazi sam na sebe. Včasih, tudi, če imaš prednost ni treba vztrajati, ampak se je bolje odpeljati naprej zdrav. P...

Posilstvo tudi, ko ni uporabljena sila / 17:19, 10. avgust

Za huda kazniva in sprevržena dejanja, kot so posilstvo in umor otroka, nosečnice ali nemočne osebe = SMRTNA KAZEN pika.

Smernice za boljšo šolo / 15:26, 10. avgust

Ivka Sodnik, vašemu fantazmiranju ne vidim konca.

Nobene praktične vrednosti nimajo vaši "izdelki" - en sam bla, bla bla......

A se ne zdite sami sami že dolgočasni?

Prva in druge lige / 11:41, 10. avgust

""...toda že leta zagovarjam dejstvo, da za klub, ki v ekipi nima večinoma svojih igralcev, pravzaprav ni pomembno, v kateri ligi igra..."""...