Tanja odgovarja

»Levinja 75«

Draga Tanja, obračam se na vas z vprašanji in prosim za pomoč. Zaradi službe sem že nekaj časa obupana. Zanima me tudi ljubezen, ker ne vem, kateri partner bi bil zame idealen. Ali se bom poročila in ali imam sploh lahko upanje, da se kdaj odselim? Hvala.

Na koncu poletja, oktobra ali najkasneje novembra, boste dobili službo, ki jo tako zelo težko čakate. S tem se bo marsikaj spremenilo. Seveda na pozitivno. V obdobju, ko boste čakali na poslovne spremembe, boste spoznali fanta, ki vam je namenjen in je v vseh pogledih idealen. V trenutni zvezi boste še nekaj časa vztrajali, kako dolgo, pa je odvisno le od vas. Na koncu se bo vse dobro rešilo, saj se tudi on zaveda, da tako ne gre več naprej. Beseda bo dala besedo in potem kmalu pride pravi rezultat. Obetata se vam zakon in en otrok. In seveda se boste odselili, celo v čisto nov kraj. Sprememba okolja bo neverjetno dobro vplivalo na vas. Vedno skušajte dokončati stare obveznosti, preden se odločite stopiti korak naprej. Bodite pozorni, kaj vam šepeta notranji glas, saj vam bo to vedno prišlo prav. Da, srečni boste, ker to tudi znate in si želite biti. Želim vse lepo in veliko sonca.

»Škorpijon 87«

Sem čisto obupana in ne vem več, kaj naj storim. V življenju si najbolj želim ljubezni. A ljubezni ni in ni. Ali bom sploh kdaj srečna in kdaj se bo to zgodilo. Bom imela svoje otroke, in če da – koliko?

Pogled v karte je razkril same lepe dogodke na področju ljubezni. Kmalu, še v letošnjem letu, se vam bo začelo veliko dogajati. Najprej boste seveda potegnili črto čez vse tiste, ki so vas v preteklosti prizadeli. S pogledom nazaj si samo ustvarjate trpljenje in slabo voljo. Spoznali boste nekoga, lahko da že v mesecu juliju, in sicer v manjši družbi, v katero boste povabljeni čisto po naključju. Ljubezen na prvi pogled, pri obeh. Seveda boste srečni. Vidim dva otroka. Zaradi službe se preveč obremenjujete, ne vidim razloga za to. Srečno.

»Moje življenje«

Enkrat ste mi že odgovorili in z odgovori sem bila zadovoljna. Tokrat pa vas prosim, da mi odgovorite glede hčerke, ki mi povzroča velike skrbi. Kako bo z njenim šolanjem, ki ji ne gre in ne gre? Bo sploh kdaj dokončala faks? Zanima me tudi njena prihodnost oziroma ljubezen.

Biti mama je najtežji poklic na svetu. Hči bo fakulteto uspešno zaključila, le malce kasneje, kot bi bilo pričakovano. Približno čez tri leta. Bolje pozno kot nikoli, si morate reči v tolažbo. Letos se bo začasno zaposlila, kar bo zanjo zelo dobro. Naučila se bo odgovornosti do sebe in drugih. Prihodnje leto se ji obeta nov začetek v ljubezni. V tem odnosu bo zelo srečna in zadovoljna, kar bo na splošno ugodno vplivalo na njeno prihodnost, se pravi tudi šolo in ljubezen. Nikar si ne belite glave po nepotrebnem, saj bo še vse tako, kot je prav. Lepo se imejte in srečno!

Oddaj svoj komentar

Kranj 18°

delno oblačno
vlažnost: 96 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

17/26

sreda

16/29

četrtek

16/27

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Rateče, 12. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

IZLETI / Šenčur, 13. avgust 2020

Pot pod Storžičem

IZLETI / Kranj, 13. avgust 2020

Na planino Blato, planino Pri jezeru in Kredo

DELAVNICE / Rateče, 13. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

DELAVNICE / Rateče, 14. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

OBVESTILA / Gorenjska, 14. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

PRIREDITVE / Bled, 14. avgust 2020

Predšmarni večer na Mlinem

OBVESTILA / Gorenjska, 17. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

 

 
 

 

 
 
 

Razstava Šenčurski dogodki / 13:23, 11. avgust

Šenčur ima skozi zgodovino vedno prava domoljuPna dejanja in tako kot župnik reče..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:17, 11. avgust

Ja, naslednjih 14 dni bo ključnih..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:08, 11. avgust

S tole LGBT majčko je Jelko nekoliko izgubil na svoji ostrini... :)

Več kot sto nesreč kolesarjev / 12:47, 11. avgust

Predlagam, da vsak najbolje pazi sam na sebe. Včasih, tudi, če imaš prednost ni treba vztrajati, ampak se je bolje odpeljati naprej zdrav. P...

Posilstvo tudi, ko ni uporabljena sila / 17:19, 10. avgust

Za huda kazniva in sprevržena dejanja, kot so posilstvo in umor otroka, nosečnice ali nemočne osebe = SMRTNA KAZEN pika.

Smernice za boljšo šolo / 15:26, 10. avgust

Ivka Sodnik, vašemu fantazmiranju ne vidim konca.

Nobene praktične vrednosti nimajo vaši "izdelki" - en sam bla, bla bla......

A se ne zdite sami sami že dolgočasni?

Prva in druge lige / 11:41, 10. avgust

""...toda že leta zagovarjam dejstvo, da za klub, ki v ekipi nima večinoma svojih igralcev, pravzaprav ni pomembno, v kateri ligi igra..."""...