Tanja odgovarja

»Leto 2020«

Pozdravljeni, draga Tanja. Zanima, ali bom končala šolanje in ali se mi v službi obeta kakršnakoli sprememba. Morda napredovanje? Kaj mi lahko poveste o mojem partnerju? Mi je zvest, ostaneva skupaj? Ali bo hči zaključila šolo in počela v življenju tisto, kar jo veseli?

Hvala vam za prijazne besede. Ob pravem času ste se odločili za prave stvari. To je vaš notranji glas oziroma šesti čut, za katerega se mi zdi, da mu posvečate vedno več pozornosti in znate prisluhniti tihim nasvetom. Prav res, v službi vas čaka pričakovano napredovanje. Vidim podpis pogodbe ali nekega uradnega dokumenta in s tem večje spremembe, kot si mislite. Seveda na bolje. Morate vedeti, da s tem dobite tudi večje in nove odgovornosti, ki jim boste kos. Obeta se vam uspeh, zato bodite brez skrbi. Šolanje boste uspešno zaključili in je tudi povezano s to spremembo v službi. Vaš partner se večkrat obremenjuje zaradi nepomembnih stvari, a takšen pač je in glede tega ne morete pričakovati sprememb. Razlike so tiste, ki nas privlačijo. Ostaneta skupaj, saj imata iste cilje, se spoštujeta, imata rada in tudi zvest vam je. Hči bo uspešno zaključila šolo in po določenem času pride do tiste prave zaposlitve. Na splošno vidim več aktivnosti, dobre volje in osebne energije. Znala se bo ustaviti ob tem, kar jo veseli. Na čustvenem področju se ji obeta nekaj lepega. Želim vse dobro.

»Moje delo«

Ponovno se obračam na vas, saj imam vedno veliko vprašanj, odgovorov pa ne. Zanima me, ali mi bo uspelo dobiti kakšno honorarno delo, ali bom imela še kakšnega vnuka, ali bom s financami znala v prihodnje kaj bolje kot do sedaj? Česa naj se lotim, da bom še naprej zadovoljna? Seveda me zanimata tudi ljubezen in zdravje, kaj lahko pričakujem.

Je bolje, da nimamo odgovorov na vse, saj bi bilo potem preveč dolgočasno. Preveč bi vedeli in ne bi bilo zanimivo. Honorarno delo vam bo uspelo dobiti na začetku jeseni in zaslužek ne bo tako majhen. Boste kar prijetno presenečeni. Delo ne bo naporno in ga boste zmogli. Prav tako kot starejšemu sinu se tudi mlajšemu še obetajo otroci, torej se vam v prihodnosti obetajo še vnuki in vnukinje. Vidim dve deklici in dva dečka. Veselja bo pri hiši še veliko. Potrebovali vas bodo in ne bo vam težko priskočiti na pomoč. Veliko je stvari, ki jih radi delate, enostavno si vzemite več časa in se jim končno posvetite. Ob koncu leta boste v prijetni družbi in ob nekom vam zaigra srce. Čustva ne boste zadrževali, ampak se odprli in dali vedeti, česa si želite. Ljubezen bo tista, ki sproži korenite spremembe v življenju, in vaša prihodnost je zelo lepa. Nehali se boste upirati in sprejeli vse lepo, kar vam ponuja življenje. Pri zdravju ne vidim ničesar posebnega in tako tudi ostane. Še naprej ostanite tako vedrega duha, saj so na ta način dnevi lepši. Lepo se imejte.

Oddaj svoj komentar

Kranj 20°

jasno
vlažnost: 89 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

14/31

sobota

15/30

nedelja

15/30

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Gorenjska, 8. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kokrica, 8. avgust 2020

Pohod na Krvavec

IZLETI / Kranj, 8. avgust 2020

Planinski izlet na Kamniški vrh

PREDAVANJA / Kranj, 8. avgust 2020

Proučevanje Svetega pisma

OBVESTILA / Gorenjska, 9. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 10. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 11. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kranj, 11. avgust 2020

Kolesarski izlet na Jezersko

 

 
 

 

 
 
 

Kmetijska ministrica pod drobnogledom / 17:53, 8. avgust

in ja, večna slava in večni mir tov. Stanovniku !!

Kmetijska ministrica pod drobnogledom / 17:52, 8. avgust

Vroče je ja... Dej si mrzlo brisačo na glavo !

Kmetijska ministrica pod drobnogledom / 08:54, 8. avgust

Janez Stanovnik ima svoj kip res samo v LJ, ki postaja država znotraj države. Drugje po Sloveniji ni prostora za izdajalce Slovenskega naroda.

Po ocenah NIJZ epidemiološke razmere v Sloveniji trenutno relativno ugodne / 07:09, 8. avgust

Pričakujem in higienično bi bilo, da se prvi cepijo tisti, kateri največ hodijo po svetu, torej politiki vključno z prvo epidemiologinjo v d...

Otrokom približali klasiko / 16:35, 6. avgust

"Otrokom približali klasiko"
-------------------
Način kako otroke čimprej zamorit.

Delavski most obnovljen / 23:57, 5. avgust

Se je župan že peljal čez "prenovljene" luknje?

Iz tržiškega v jeseniški dom? / 21:02, 5. avgust

Povsem se strinjam z radovednežem. K temu bi dodala še sledeče. Ga Arko nima prav nobenih izkušenj z vodenjem DSO, razen enoletnega direktor...