Tanja odgovarja

»Nova«

Prebrala sem, da ste že 20 let pri časopisu. Čestitam in pozitivno energijo, ki jo delite v odgovorih, je res lepo prejemati. Prosim vas, če lahko pogledate v mojo prihodnost. Mi bo uspelo v novi službi? Zopet imam dvom in izredno malo časa. Začetek je naporen. Želim si tudi nekaj miru zase in za odraščajoče otroke. Mi bo uspelo? Hvala za iskren odgovor in lep pozdrav.

Hvala vam za lepe besede, ki pobožajo in hranijo dušo. V novi službi vam bo vsekakor uspelo. Strinjam se z vami, da je vsak začetek težak, zato ne smete kar takoj izgubiti upanja. Znali se boste postaviti zase in določiti meje v odnosih. Manjše ovire boste vse uspešno preskočili. Vsi dvomi, ki jih imate, so popolnoma odveč. V hitrem vrtincu in poslovni odgovornosti vam bo uspelo najti čas tudi za otroke, bodite brez skrbi, vse bo šlo po načrtu ali pa še bolje. Lep pozdrav in srečno.

»Vrtnica«

Draga Tanja, rada bi vprašala glede partnerskega odnosa. Zanima me, ali bom srečna v odnosu, saj me notranji glas nenehno opozarja na drugo sliko. Potem pa bi še rada vprašala za hčer, najin odnos. Kaj naj pri sebi storim oziroma kaj delam narobe? Kaj pa služba, se mi obeta sprememba, ki jo tako nujno potrebujem in vsi znaki kažejo, naj jo zapustim? Hvala za vse odgovore, super ste.

Na prvo vprašanje je težko odgovoriti. Pa ne zato, ker tega ne bi videla v kartah, ampak zato, ker je veliko odvisno od pravila sreče. Je dan, ko ste s partnerstvom čisto zadovoljni in ne bi nič spremenili, in pride dan, ko si rečete, da to ni to in da niste srečni. Moje mnenje je, da ste že kar nekaj časa pod stresom, ne najdete svojega notranjega miru, strah vas je prihodnosti zaradi službe in potem je normalno, da vse vidite bolj črno. Znate biti srečni in te občutke zelo dobro poznate, veliko ljudi se teh čustev sploh ne zaveda. Hči ima povsem drug karakter kot vi. To vas utrudi bolj, kot se zavedate. Zna biti kar preveč trmasta in ne odneha, dokler ne obvelja njena. Tukaj ne smete popuščati. Vi ste njen starš in ne obratno. Je pa tudi res, da sedaj otroci prej odraščajo in prihajajo v puberteto, sploh deklice. V bistvu ne delate nič narobe, le dajte ji vedeti, da bo vedno obveljala vaša beseda, ne glede na njeno obnašanje. Partnerju ne smete dovoliti, da se vmeša, kadar imata besedne dvoboje, oziroma mora biti na vaši strani, saj nasprotno le spodkopava vašo vzgojo, za katero se neizmerno trudite. Sčasoma se bo vajin odnos zelo izboljšal. Je res, da imata in bosta imela s sinom bolj pristen odnos, saj je vaša kopija. Je tudi bolj nežne narave in prilagodljiv, včasih lahko preveč. Malo časa morate še potrpeti v trenutni službi, kmalu pa se na obzorju pokaže čisto nekaj novega. Spremembe čakajo na vas, zato se ne obremenjujte več toliko. Vse bo v redu. Lepo se imejte. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 21°

jasno
vlažnost: 76 %
veter: S, hitrost: 11 km/h

14/31

sobota

15/30

nedelja

15/30

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Gorenjska, 8. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kokrica, 8. avgust 2020

Pohod na Krvavec

IZLETI / Kranj, 8. avgust 2020

Planinski izlet na Kamniški vrh

PREDAVANJA / Kranj, 8. avgust 2020

Proučevanje Svetega pisma

OBVESTILA / Gorenjska, 9. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 10. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 11. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kranj, 11. avgust 2020

Kolesarski izlet na Jezersko

 

 
 

 

 
 
 

Po ocenah NIJZ epidemiološke razmere v Sloveniji trenutno relativno ugodne / 07:09, 8. avgust

Pričakujem in higienično bi bilo, da se prvi cepijo tisti, kateri največ hodijo po svetu, torej politiki vključno z prvo epidemiologinjo v d...

Otrokom približali klasiko / 16:35, 6. avgust

"Otrokom približali klasiko"
-------------------
Način kako otroke čimprej zamorit.

Delavski most obnovljen / 23:57, 5. avgust

Se je župan že peljal čez "prenovljene" luknje?

Iz tržiškega v jeseniški dom? / 21:02, 5. avgust

Povsem se strinjam z radovednežem. K temu bi dodala še sledeče. Ga Arko nima prav nobenih izkušenj z vodenjem DSO, razen enoletnega direktor...

Triglav izpadel iz nogometne elite / 14:53, 4. avgust

S takim pristopom ja, dobrodošli v 3. ligi !

V ponedeljek devet potrjenih okužb s koronavirusom in ena smrt / 14:50, 4. avgust

Naslednjih 14 dni bo ključnih, da bomo videli, če bo po tem roku naslednjih 14 dni ključnih... Hahaha, bulšit!!

Med počitnicami se zabavajo / 10:57, 3. avgust

Ej deca, vas Jelko ali Beovićka vidi takole brez mask bo zabave konec po hitrem postopku....