Tanja odgovarja

»Kariera«

Pozdravljeni, vedno z zanimanjem spremljam vašo rubriko v Gorenjskem glasu, tokrat se na vas obračam s prošnjo, da mi pomagate razumeti mojo trenutno situacijo in mi vlijete nekaj upanja za naprej. Kako bo z nadgraditvijo mojega znanja in ali bom v letošnjem letu dobila svojo sanjsko službo ali katero drugo? Iskrena hvala za pomoč v teh napornih trenutkih.

Veste, kadar gledamo za nazaj svoje odločitve in dogodke, ki so se posledično dogajali, bi skoraj vsak od nas marsikaj spremenil. Vendar mislim, da zato na koncu ne bi bilo nič drugače. Enostavno se morate nehati obtoževati in vso krivdo sprejemati na svoje rame. Vsaka stvar v življenju se zgodi z določenim namenom, in ko pogledamo nazaj, vidimo, da je to res. Prepričana sem (in tudi pogled v karte to potrjuje), da bo še vse v redu. Upanje se velikokrat najde v čisto majhnih stvareh. V pogledu, objemu, v soncu, v srcu. Svoje znanje boste nadgradili in ob koncu leta boste našli svojo sanjsko službo. Imejte se radi. Lep pozdrav in srečno.

»Kriza«

Redno prebiramo vaše spodbudne odgovore v časopisu, tudi nam ste že odgovorili. Težav kar ni in ni konec, komaj se poberem po prvem padcu, že sledi nov ... Ali bom še kdaj normalno zaživel? Zahvaljujem se vam za odgovor.

V pretekli zvezi niste doživeli tiste prave ljubezni, zato je ni treba objokovati. Seveda pa spomini vedno ostanejo. Prav kmalu boste spoznali novo ljubezen – in ta bo tista prava. Bo delovna, pridna, poštena. In kar je najpomembnejše: imela vas bo iskreno rada in v vašem okolju se bo zelo dobro znašla. Žal je koronavirus pustil negativne posledice pri marsikom, zato ne smete kriviti sebe za izgubo službe. V nekaj mesecih dobite novo zaposlitev, brez skrbi. Investicija, ki ste jo imeli, je bila potrebna in res je hudo, ker se vam je tako zapletlo z izvajalcem. Žal se ta zadeva ne bo tako hitro rešila, ampak ko se bo, se bo vam v prid. Denarja ne dobite nazaj, dobite pa tisto, za kar ste bili dogovorjeni. Najverjetneje ob koncu tega leta, prej težko. Naj vam bo moj odgovor res v spodbudo in ne glejte na vse tako črno. Še vse bo dobro. Lep pozdrav.

»Prijateljstvo«

Zanima me razlog razdora prijateljstva, ki je trajalo veliko let. Ne razumem, zakaj je prišlo do tega, saj pri sebi ne najdem krivde. Hvala za vaš čas.

Kot je videti, se bo prijateljstvo po določenem času obnovilo. V pravem odnosu vedno oba dajeta in tudi sprejemata, če tega ni, ni pravo. Med vama je vse to bilo. Prijateljica je imela in ima še vedno osebno krizo, ki je ni sposobna deliti še s kom. V takih trenutkih je težko karkoli pomagati, vse dokler oseba sama ne spozna. Kajti če se ne reče, se ne more vedeti. V odnos ste vlagali veliko in zato je res nemogoče najti krivdo pri vas, ne obremenjujte se več s tem. Čas bo prinesel svoje. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 18°

delno oblačno
vlažnost: 96 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

17/26

sreda

16/29

četrtek

16/27

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Rateče, 12. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

IZLETI / Šenčur, 13. avgust 2020

Pot pod Storžičem

IZLETI / Kranj, 13. avgust 2020

Na planino Blato, planino Pri jezeru in Kredo

DELAVNICE / Rateče, 13. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

DELAVNICE / Rateče, 14. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

OBVESTILA / Gorenjska, 14. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

PRIREDITVE / Bled, 14. avgust 2020

Predšmarni večer na Mlinem

OBVESTILA / Gorenjska, 17. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

 

 
 

 

 
 
 

Razstava Šenčurski dogodki / 13:23, 11. avgust

Šenčur ima skozi zgodovino vedno prava domoljuPna dejanja in tako kot župnik reče..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:17, 11. avgust

Ja, naslednjih 14 dni bo ključnih..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:08, 11. avgust

S tole LGBT majčko je Jelko nekoliko izgubil na svoji ostrini... :)

Več kot sto nesreč kolesarjev / 12:47, 11. avgust

Predlagam, da vsak najbolje pazi sam na sebe. Včasih, tudi, če imaš prednost ni treba vztrajati, ampak se je bolje odpeljati naprej zdrav. P...

Posilstvo tudi, ko ni uporabljena sila / 17:19, 10. avgust

Za huda kazniva in sprevržena dejanja, kot so posilstvo in umor otroka, nosečnice ali nemočne osebe = SMRTNA KAZEN pika.

Smernice za boljšo šolo / 15:26, 10. avgust

Ivka Sodnik, vašemu fantazmiranju ne vidim konca.

Nobene praktične vrednosti nimajo vaši "izdelki" - en sam bla, bla bla......

A se ne zdite sami sami že dolgočasni?

Prva in druge lige / 11:41, 10. avgust

""...toda že leta zagovarjam dejstvo, da za klub, ki v ekipi nima večinoma svojih igralcev, pravzaprav ni pomembno, v kateri ligi igra..."""...