Tanja odgovarja

»Strelec 66 «

Zanima me, ali bom še kdaj srečna, ali bom še kdaj ljubila? Kakšno bo moje zdravstveno stanje v prihodnosti? Kaj pa služba, jo obdržim?

Že nekaj časa ste na mrtvi točki. Zaprli ste se v lupino osamljenosti in le redkim izjemam se na trenutke odprete. Sploh pa ne gre zato, da bi se sami sebi smilili, a kar nekako se ne morete pobrati. Svojo dušo hranite s spomini in žalostjo. Še boste srečni in ponovno boste ljubili in bili ljubljeni. Zastavili si boste cilje, nato pa jih začeli uresničevati. Mogoče je, da to osebo že poznate, a je doslej nikoli niste spustili k sebi. Nikoli ni vse črno in ne vse belo, je lahko tudi rožnato. Ko se nekaj konča, se na drugem mestu nekaj novega začne. Vedno. Kolo življenja se obrača samo naprej, nikoli nazaj. Za službo se ne obremenjujte, vse bo potekalo normalno naprej. Lep pozdrav.

»Mozaik 2020«

Rada prebiram vašo rubriko in bi tudi jaz kaj rada izvedela. Se mi obeta sprememba financ in kaj kaže glede zdravja? Ljubezen – me še kje čaka? Zanima me tudi za sinovo prihodnost, zdravje, služba in družina.

Kakršnikoli obiski pri zdravnikih so pozitivni in strah, kadar se vam pojavi, je povsem odveč. Ste oseba trdnega značaja oziroma močne hrbtenice in nikoli ne boste dajali svojih težav v ospredje. Tako je tudi z vašimi zdravstvenimi težavami. Seveda jih imate, saj leta prinesejo svoje, a se z njimi ne obremenjujete in znate poiskati svetlo plat življenja. Bolečine, ki ste jih imeli v začetku leta, se nikoli več ne bodo ponovile. Finančne spremembe lahko pričakujete v jesenskih mesecih, čeprav imate neki nenadni priliv že poleti. Ljubezni se močno otepate. V sebi nosite veliko preveč žalosti in ne morete pozabiti slabih izkušenj, ki ste jih imeli. A pot je vedno samo naprej, zato vas čaka presenečenje. Še v tem letu boste spoznali nekoga, ki se vam bo takoj zdel simpatičen, videti je, da se boste končno osvobodili vseh spon in se čustveno odprli. Pred vami je veliko lepih trenutkov v dvoje in kasneje se odločite tudi za partnerstvo. Naj vas ne bo strah, prepustite se, da vas življenje zapelje kot še nikoli doslej. Dobili boste še zadnji košček v mozaiku. Vaš sin je človek na mestu, a sebe v glavnem postavlja na zadnje mesto, kar ni prav, a glede tega se ne bo spremenil. Preveč je podoben vam. Na delovnem področju se mu obeta uspeh, ki ga nekako že pričakuje. Od same družine, kjer živi, včasih dobi premalo podpore in se zato na trenutke počuti odrinjenega. Premalo se ima rad, a kot vidim, mu prihodnost prinaša lepe trenutke tudi na osebnem področju. Rekla bi, da se bo s partnerko odločil še za drugega otroka in glede tega ne vidim čisto nič narobe. Videti je tudi selitev v roku približno petih let, čeprav sedaj o tem še ne premišljuje. Pri zdravju mu ne vidim posebnih težav, se pa lahko pokažejo posledice stresa. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj °


vlažnost: %
veter: -

17/26

sreda

16/29

četrtek

16/27

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Rateče, 12. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

IZLETI / Šenčur, 13. avgust 2020

Pot pod Storžičem

IZLETI / Kranj, 13. avgust 2020

Na planino Blato, planino Pri jezeru in Kredo

DELAVNICE / Rateče, 13. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

DELAVNICE / Rateče, 14. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

OBVESTILA / Gorenjska, 14. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

PRIREDITVE / Bled, 14. avgust 2020

Predšmarni večer na Mlinem

OBVESTILA / Gorenjska, 17. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

 

 
 

 

 
 
 

Razstava Šenčurski dogodki / 13:23, 11. avgust

Šenčur ima skozi zgodovino vedno prava domoljuPna dejanja in tako kot župnik reče..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:17, 11. avgust

Ja, naslednjih 14 dni bo ključnih..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:08, 11. avgust

S tole LGBT majčko je Jelko nekoliko izgubil na svoji ostrini... :)

Več kot sto nesreč kolesarjev / 12:47, 11. avgust

Predlagam, da vsak najbolje pazi sam na sebe. Včasih, tudi, če imaš prednost ni treba vztrajati, ampak se je bolje odpeljati naprej zdrav. P...

Posilstvo tudi, ko ni uporabljena sila / 17:19, 10. avgust

Za huda kazniva in sprevržena dejanja, kot so posilstvo in umor otroka, nosečnice ali nemočne osebe = SMRTNA KAZEN pika.

Smernice za boljšo šolo / 15:26, 10. avgust

Ivka Sodnik, vašemu fantazmiranju ne vidim konca.

Nobene praktične vrednosti nimajo vaši "izdelki" - en sam bla, bla bla......

A se ne zdite sami sami že dolgočasni?

Prva in druge lige / 11:41, 10. avgust

""...toda že leta zagovarjam dejstvo, da za klub, ki v ekipi nima večinoma svojih igralcev, pravzaprav ni pomembno, v kateri ligi igra..."""...