V peti sezoni Ljubezni po domače bo srečo poskusil tudi Franci Kemperl iz Stahovice. / Foto: arhiv Pop TV

Ljubezen poganja svet

Jeseni na televizijo prihaja četrta sezona oddaje Ljubezen po domače, vendar se na Pop TV že aktivno pripravljajo na peto sezono oddaje.

Novi koronavirus je zagodel tudi ustvarjalcem oddaje Ljubezen po domače in tako sedaj že lahko spremljamo kandidate pete sezone, ki so se odločili, da poskušajo življenjsko partnerico ali partnerja najti na ta način. Je pa res, da je Ljubezen po domače zelo priljubljena oddaja. Četrto sezono pa bomo na malih zaslonih gledali jeseni.

Tudi v peti sezoni sodelujeta dve ženski, ki sta celo v sorodu. Vseh kandidatov je osem. Najmlajša fanta imata 32 let, najstarejši pa 71. Kandidate ste že lahko spoznali, na Pop TV so jih predstavili 26. julija in povabili k pisanju pisem.

V četrti sezoni gorenjske barve zastopa Kranjčan, v peti pa Kamničan: Franci Kemperl prihaja iz Stahovice; 47-letnika so v oddajo prijavili prijatelji, prostovoljni gasilci. Pravi, da ima vse, le resno dekle mu manjka. Ukvarja se s kmetijstvom in gozdarstvom. Rad hodi v hribe, toplice in na morje. Odkar je prevzel kmetijo, ima sicer manj časa, a za sproščanje si ga vedno vzame.

Najmlajša kandidata sta iz Strunjana in Zreč, David Krulčič in Miha Pevec. Oba imata 32 let. Za Davida anketa na spletu kaže, da bo verjetno tisti, ki bo dobil največ pisem deklet, ki bi ga rada spoznala. Ali bo res tako, pa bomo morali počakati do jeseni. Ravno tako so ga v oddajo prijavili prijatelji. Ukvarja se z oljkami in trto. Miha pa je prostovoljni gasilec z močnimi delovnimi navadami. V življenju ga marsikaj zanima, saj želi imeti univerzalna znanja. Milan Podgornik, ki šteje 67 let in je iz Trnovega pri Gorici, je nekdanji krojač in izjemno rad kolesari. Je tudi eden tistih, ki oddajo Ljubezen po domače spremljajo od začetka. V sebi je vedno gojil željo, da bi se prijavil, in letos se je to zgodilo. Upa, da bo spoznal nove ljudi, prijatelje, se zaljubil. Mitja Rus je 41-letni Ribničan. Za šalo so ga v oddajo prijavili prijatelji. Ker je mož beseda, se ni umaknil. Metka (34) in Mihaela (24) Krajnc sta teta in nečakinja, ki prihajata z Mute. Metka nima velikih pričakovanj, jo pa zanima, kako se snema takšna oddaja. Partner mora biti njen najboljši prijatelj, hkrati pa ji mora biti všeč tudi njegov videz. Po duši je bolj umetnica. S svojo nečakinjo sta najboljši prijateljici. Ta pravi, da si poleg skrivnosti delita tudi enake interese, želje in okuse. Miroslav Košir ima 71 let in je doma iz Polšnika, naselja v občini Litija. Veseljak, ki rad igra na kitaro, bendžo in orglice. Kar 27 let je bil strojevodja, ima hčerko, na katero je zelo ponosen, in strašno rad pleše. Živi v svojem malem raju, pogreša pa žensko družbo.

Oddajte svoj komentar

Kranj 16°

zmerno oblačno
vlažnost: 61 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

6/14

petek

3/19

sobota

5/18

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

OBVESTILA / Kranj, 30. oktober 2020

Mesečne meritve na društvu upokojencev odpadejo

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

PREDAVANJA / Gorenjska, 5. november 2020

Energijska vrednost voda

 

 
 

 

 
 
 

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 13:06, 30. oktober

Sem pogledal. Ljudi zaprli v stanovanja in postavili vojsko pred blok ali hišo. Ampak še vedno se niso rešili virusa. S karanteno ni mogoče ...

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:48, 30. oktober

Janez, si pogledal tudi, kako so premagali kovid in kako živijo danes?

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:37, 30. oktober

Vabljeni na kakšen video na YouTube o proizvodnji mask na Kitajskem. Bo marskido premislil preden jo bo dal na nos in usta.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 10:53, 30. oktober

Vse, razen Primoža, ki so bili proti nošenju mask, kazensko preganjat do INDIJE !!!

Župan predstavil proračun / 08:16, 30. oktober

"obnova ceste za Verigo in cestnega odseka SPAR-Filipič". Nekateri projekti se kar copy/paste pojavljajo v proračunih zadnjih 10 let. Obnova...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 22:47, 29. oktober

"V UKC-ju Ljubljana so v letošnji sezoni hospitalizirali 450 bolnikov, pri katerih so ugotovili gripo, in 300 bolnikov z respiratornim sinci...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 17:00, 29. oktober

Še enkrat preber.

hahahahahahaa