Tanja odgovarja

»Korak v prihodnost«

Nekajkrat ste mi že pomagali s svojimi nasveti, sedaj pa me še nekaj muči. Zanima me, kako bo z mojo službo, ali se v prihodnosti vidi kakšno napredovanje ali kaj podobnega? Razmišljam, da bi tudi menjala službo, pa si kar ne upam narediti tega koraka. Kaj pa ljubezen? Najlepša hvala za vaš odgovor.

Res je, kot pravite, videti je, da enostavno ne upate narediti koraka naprej. Dvomi, ki niso upravičeni, strahovi, ki niso utemeljeni, vas zadržujejo po nepotrebnem. Ravno zaradi vsega naštetega in še česa se vam bo težko prav kmalu kaj spremenilo. S tem mislim v bližnji prihodnosti. Tiste prave spremembe oziroma korak naprej naredite drugo leto ob tem času. Zamenjava službe bo zelo dobra odločitev in nikoli vam ne bo žal. Take službe še niste imeli in resnično boste uživali v delu. Kar naenkrat bo vse tako, kot mora biti. Obstoječa služba ni je slaba, samo tukaj ste obstali na mrtvi točki in vas obremenjuje. Radi ste aktivni ter seveda tudi uspešni in vedno iščete, kaj še morate narediti. Možno je napredovanje v mesecu novembru, ampak vas ne bo zadovoljilo tako, kot si mislite. S sodelavci do sedaj niste našli skupnega jezika, pa ne zato, ker se vi ne bi znali ali hoteli prilagoditi, ampak ker je žal taka skupina ljudi, ki zavrača vse druge. Ne iščite več krivde pri sebi. Na čustvenem področju se vam bo kmalu začelo dogajati nekaj novega in boste več kot pa samo presenečeni, kar je tudi prav. Lepo vas pozdravljam.

»Monotonost«

Večkrat prebiram vaše prispevke, ki so realni, optimistični in predvsem na mestu. Trenutno sem v obdobju, ko zadeve niso urejene, kot pričakujem. Prosila bi vas, da pogledate, kako kaže za mojo prihodnost. Že nekaj časa sem zaradi korone brez službe. S partnerjem sva že dalj časa skupaj, vendar je pred kratkim prišlo do konflikta. Zanima me, kako bo z najino prihodnostjo. Želim vam veliko lepih trenutkov.

Včasih nam usoda malo zagode in dogaja se drugače, kot si želimo ali pričakujemo. S tem si nabiramo življenjske izkušnje in to je šola, za katero ne dobimo nobene diplome. Razen manjših tegob je vaše zdravje stabilno in tako je videti tudi vnaprej. Psihična bremena vas utrudijo, kar je nekaj normalnega. Srečo imate, da ste po naravi pozitivni, zato naj vas trenutna žalost ne zatre preveč. Zaposlitev se vam obeta še v tem letu, to bo za vas večja sprememba, kot si lahko mislite. Vsaka slaba stvar je po drugi strani za nekaj dobra. S partnerjem se imata še vedno rada, konflikt je bil trenuten – in tudi če se ponovi, ostaneta skupaj. Vajin odnos bo šel pravo pot naprej. Oba sta obremenjena vsak s svojimi težavami, namesto da bi se o tem pogovorila. Nikoli ni nič zamujeno in veliko se bosta posvečala odnosu, kar vaju bo spet zbližalo. Hvala za lepe želje, tudi vam vse lepo in srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 7°

delno oblačno
vlažnost: %
veter: SZ, hitrost: 11 km/h

3/18

sobota

5/17

nedelja

6/18

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

PREDAVANJA / Gorenjska, 5. november 2020

Energijska vrednost voda

 

 
 

 

 
 
 

Ukrepi podaljšani, včeraj umrlo 23 bolnikov s covidom-19 / 05:51, 31. oktober

Opozorilo bi bilo dovolj!
Svetoval bi pa staršema, naj ne gledata več RTV in POP TV.


PS:
ampak, to sem se naučil od Primoža, kaj pa če je vse skupaj zrežirano?

Vlada k omejitvam dodala nekaj izjem / 20:32, 30. oktober

Dr. Masten, posvetite se pacientom v vladi. Tam imajo vsi psihiatri dovolj dela za 50 let.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 18:36, 30. oktober

Grem, če greš ti prej na Onkoliški inštitut, kjer se borijo z resnično epidemijo, ki nima samo 0,14% smrtnost kot Covid.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 18:16, 30. oktober

Predlagam, da greš na Golnik za prostovoljca, tam boš dobil resnico iz prve roke!

O štorkljah in ljubezni so peli tudi Čuki / 18:00, 30. oktober

" Fantje so kljub nastali situaciji poleti prišli na idejo zanimivega koncerta, ga nameravali izpeljati v začetku oktobra, a so ga zaradi v...

Ukrepi podaljšani, včeraj umrlo 23 bolnikov s covidom-19 / 16:18, 30. oktober

Tale Tina je preveč občutila moč vladavine. Oblast je kot opij. Ukrepi, ki jih izdaja vlada nimajo nobene znanstvene podlage, da so uspešni ...

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 16:11, 30. oktober

Nak. Švedski način življenja spremljam že od aprila. Je pa Potrč sedaj na Švedskem in bo objavljal posnetke kako Švedi sobivajo z virusom. V...