Tanja odgovarja

»Lepo prosim za smer«

Sporočili ste mi, da bodočega partnerja spoznam prek prijateljev. Krogov prijateljev imam več, kateremu krogu naj namenim več pozornosti? S svojim delom pomagate ljudem in zdi se mi, da vas to lahko zelo osreči in vas najverjetneje naredi osebno vedno močnejšo. Zelo se veselim vaših odgovorov. 

Vesela sem, da duhovno rastete in vam to veliko pomeni. Kot že sami najbrž veste, imate visoko in močno energijo. Zato tudi več zaznavate kot drugi. Hitro veste oziroma začutite, kako je. V pravem trenutku znate biti previdni. Saj veste, veliko je ljudi, ki sebe oklicujejo za marsikaj, v ozadju pa se skrivajo prevare. Kmalu vas bo nekdo razočaral, saj boste pričakovali več in spoznali, da ni bilo iskrenosti v odnosu. Partner vas v tem krogu ne čaka in mislim, da si tega tudi ne želite. Sami ste na visokem energetskem nivoju – in kar je manj od tega, ni za vas. Krog, povezan s hčerjo, je zanimiv in dobili ste kar nekaj novih izkušenj. Z ljudmi, s katerimi se ne počutite dobro, je škoda izgubljati energijo in čas. V tej družbi imate sedaj dobre prijatelje. Tudi na področju službe oziroma v tem okolju vam ne vidim partnerja, čeprav ste mnogim všeč, a z vaše strani ne vidim nič posebnega. To, kar ste napisali pod podtočko d, tukaj se skriva odgovor na vaše vprašanje. Takoj boste začutili tisto pravo povezavo, ko besede sploh niso potrebne, ko se vse odvija na drugem nivoju. In je vse tako preprosto. Zakaj? Ker je tisto pravo. Hvala za lepe besede, bodite lepo.

»Sinji metulj«

Najprej vam čestitam ob Abrahamu! Kdaj dobim službo za dlje časa? Kaj pa služba moža? Vedno ste tisti, ki nas s svojimi odgovori in nasveti na prijeten način pomirite.

Hvala vam za lepe besede in voščilo. Žal je res, da vse tiste prave vrednote v današnjem času pomenijo bore malo. S tem, ko se boste zaradi tega obremenjevali, ne boste spremenili nič. Saj veste, posledice tega se potem kažejo pri zdravju. Še pred iztekom tega leta se boste dogovarjali za novo službo, ki ne bo samo začasna, tako da se vam na tem področju umiri in stabilizira. Trenutno delo vam jemlje vso energijo. Z voljo in vztrajnostjo vam bo uspelo uresničiti svojo željo. Mož je že nekaj časa pod stresom, saj mu služba povzroča veliko težav. Ne vidim odpovedi, bo pa sam zamenjal v naslednjem letu, ko se mu ponudi zelo dobra priložnost. Takrat mu stojte ob strani, da se bo lažje odločil. Sin ima pred seboj lepo pot, tako v šoli kot pri športu ga čakajo zelo lepi rezultati. Res je, da imata oba starša kar nekaj zdravstvenih težav, in vas skrbi, a počasi se jima umirja, ne bo nič hudega in vse bosta zmogla premagati. Vse bo še dobro. Ne pozabite, da je treba na vse gledati s pozitivnega stališča, če hočete sebi dobro. Sreča vas čaka in prepričana sem, da jo boste znali prepoznati. Srečno.

Oddajte svoj komentar

Kranj 12°

zmerno oblačno
vlažnost: 100 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

12/22

četrtek

15/21

petek

10/14

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

IZLETI / Šenčur, 24. september 2020

Kraška trgatev

IZLETI / Kranj, 24. september 2020

Krajinski park Zgornja Idrijca

OBVESTILA / Cerklje, 24. september 2020

Pohod na Ratitovec prestavljen

PRIREDITVE / Tržič, 24. september 2020

Ura pravljic

IZLETI / Naklo, 24. september 2020

S kolesom do Medvod

DELAVNICE / Škofja Loka, 26. september 2020

Rokodelska doživetja

IZLETI / Kranj, 26. september 2020

V osrčje Kamniško-Savinjskih Alp

IZLETI / Šenčur, 26. september 2020

Juliana trail Kranjska Gora–Mojstrana

 

 
 

 

 
 
 

Drugi val nas je prehitel / 12:54, 23. september

Za še en uspešen klon, zdej res ne vem več kdo je kdo.. :)

Drugi val nas je prehitel / 12:52, 23. september

Tako je, bravo vojči&ela !

Drugi val nas je prehitel / 11:41, 23. september

Ela, hvala za vzpodbudo.
Prvič, da na argument Primož ne flanca.

Drugi val nas je prehitel / 09:33, 23. september

Bravo Ela !!

Drugi val nas je prehitel / 23:40, 22. september

bravo vojči !!

Drugi val nas je prehitel / 20:13, 22. september

Opozicija je napadla Simono Kustec, ker ni imela maske na eni prireditvi.Da mora odstopit pravijo.Zanimivo je pa tole:" Celotna opozicija, ...

Politzgodovina / 17:24, 22. september

V naši preljubi domovini še ni nič novega. Še vedno so po 75 letih nasproti na okopih novodobni partizani in domobranci.