Tanja odgovarja

»Izgubljena«

Draga Tanja, redno spremljam tvojo stran v Gorenjskem glasu in tudi pisala sem ti že. Zopet te prosim za nasvet. Ali bom sploh kdaj srečna v ljubezni? Sem morda jaz kriva in preveč pričakujem? Partner me ne podpira in vedno bolj imam občutek, da me nima rad. Jaz pa hrepenim in si želim. Morda pa si jaz želim preveč. Kaj pa služba? Hvala za vsako besedo.

Nihče me more iti preko sebe in zatajiti svojih čustev. No, lahko, a posledice so nepopravljive. Sovražiš laži, ljubiš ljubezen in tvoja duša je žalostna, ker se zaveda napak. Nikoli ni prepozno za življenjske spremembe in naj ti to ne bo izgovor. Izgovor, da ne bi poiskala sreče in nečesa, kar si res želiš. Imela si jih že preveč in si izkoristila vse bonuse. Prišel je čas, da nekaj storiš zase, in tega se zelo dobro zavedaš. Partner zna dobro poskrbeti zase in ni mu mar za tvoje želje. To pomeni lahko samo eno. Sam sebi je dovolj. Z njim bo vedno tako, ker tak pač je in nikoli nima namena, da bi se spremenil, ker se svojih napak tako in tako ne zaveda. S teboj ali pa brez tebe. Ob koncu leta se ta zveza konča, in to v trenutku, ko boš najmanj pričakovala. Ne boš dolgo sama, saj kmalu spoznaš pravo ljubezen svojega življenja, s katero si boš ustvarila dom in družino, po kateri že dolgo hrepeniš. Vidim najmanj dva otroka. Tudi selitev v povsem novo okolje. Naj te ne bo strah, saj te čakajo samo dobre stvari. Brez skrbi, hitro se boš navadila. In pozabi to misel, da preveč pričakuješ. Zakaj bi bila zadovoljna z manj, pa še to s slabim. Ne samo sanje, tudi resnica je potrebna za zavedanje. Glede službe vidim vse v redu in tako bo tudi vnaprej. Napredovanje lahko pričakuješ v letu dni, tako da gre vse po načrtu. Srečno.

»Finance 2020«

Ponovno bi vas rada vprašala za stvari, ki ste mi jih pred časom že napovedali in se sedaj uresničujejo. Potrebujem potrditev glede odločitve za nakup nepremičnine. Finance in zdravje – kaj lahko pričakujem?

Obetajo se vam resnično dobre spremembe in lahko ste ponosni sami nase. Ko sedaj pogledate nazaj, veste, da je bilo ogromno truda, vere in vztrajnosti tudi takrat, ko ni bilo niti ene svetle točke. Odločitev glede nakupa nepremičnine je dobra in se vam bo obrestovala. Ovira, ki jo vidite, ne bo predstavljala nobenih težav in vse se rešuje vam v korist. Morda bo potrebna kakšna trda beseda, a le toliko, da se ve, da določene stvari mislite resno; pa nič zato. Finance vam bodo še malo delale skrbi, a ne za dolgo. Kmalu posije sonce. Zdravje je in bo v redu. Poleg psihične obremenitve in stresov ne opazim ničesar drugega in glede na stanje ne bo resnih posledic. Skušajte na vse gledati s pozitivne plati. Večkrat v preteklosti vam je že uspelo, zakaj vam ne bi tudi tokrat? Nikoli ni prepozno za srečo, tega nikoli ne pozabite. Želim vam vse dobro in lep pozdrav.

Oddaj svoj komentar

Kranj 4°

pretežno jasno
vlažnost: 100 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

3/19

sobota

4/16

nedelja

4/20

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

PREDAVANJA / Gorenjska, 5. november 2020

Energijska vrednost voda

 

 
 

 

 
 
 

Ukrepi podaljšani, včeraj umrlo 23 bolnikov s covidom-19 / 05:51, 31. oktober

Opozorilo bi bilo dovolj!
Svetoval bi pa staršema, naj ne gledata več RTV in POP TV.


PS:
ampak, to sem se naučil od Primoža, kaj pa če je vse skupaj zrežirano?

Vlada k omejitvam dodala nekaj izjem / 20:32, 30. oktober

Dr. Masten, posvetite se pacientom v vladi. Tam imajo vsi psihiatri dovolj dela za 50 let.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 18:36, 30. oktober

Grem, če greš ti prej na Onkoliški inštitut, kjer se borijo z resnično epidemijo, ki nima samo 0,14% smrtnost kot Covid.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 18:16, 30. oktober

Predlagam, da greš na Golnik za prostovoljca, tam boš dobil resnico iz prve roke!

O štorkljah in ljubezni so peli tudi Čuki / 18:00, 30. oktober

" Fantje so kljub nastali situaciji poleti prišli na idejo zanimivega koncerta, ga nameravali izpeljati v začetku oktobra, a so ga zaradi v...

Ukrepi podaljšani, včeraj umrlo 23 bolnikov s covidom-19 / 16:18, 30. oktober

Tale Tina je preveč občutila moč vladavine. Oblast je kot opij. Ukrepi, ki jih izdaja vlada nimajo nobene znanstvene podlage, da so uspešni ...

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 16:11, 30. oktober

Nak. Švedski način življenja spremljam že od aprila. Je pa Potrč sedaj na Švedskem in bo objavljal posnetke kako Švedi sobivajo z virusom. V...