Tanja odgovarja

»Radovedna«

Lepo vas pozdravljam. Želim si čimprejšnji odgovor. Sem vaša naročnica in redno berem vašo rubriko. Prosim vas za nekaj odgovorov, po pravici in brez olepšavanja, ker sem – glede na svoj emšo – pripravljena na vse. Zanimajo me finance, zdravje in domače razmere.

Najprej vam za vaša leta izrekam vse spoštovanje in hvala, ker me berete. Držim se načela, da ko gledam v prihodnost, ne izrečem tistega, kar si ljudje želijo in pričakujejo, ampak tisto, kar vidim. Tako da brez skrbi, moje besede bodo iskrene. Pišete mi, da ste me iskali v Hrastju, ampak ne živim v tej vasi, zato me tudi niste našli. Ste me pa sedaj. Največ težav, ki se seveda potem poznajo največ pri zdravju in takoj zatem pri denarju, je zaradi slabih razmer, ki jih imate v domačem okolju. Vedno ste bili za vse sami in za vse ste prevzemali odgovornost. Brez vas ne bi bilo nič in upam, da se te tega zavedate. Minejo dnevi in minejo leta, in ko se ozrete nazaj, lahko vidite celotno sliko svojega ustvarjanja. Kaj naj vam rečem? Ljudje okoli vas se ne bodo spremenili, spremenite se lahko samo sami in vem, da nikoli ni prepozno, kar velja tudi za vas. Enostavno se morate pobrigati zase, kajti nihče drug se ne bo. Vidim mlajše osebe, ki vas imajo zelo rade in bi za vas naredile vse, po drugi strani pa vas obkrožajo ljudje, ki vas samo izkoriščajo, kar se vam ne pozna samo pri financah, ampak tudi pri zdravju, kar absolutno ni prav. Letošnje leto vam prinese pozitivne spremembe pri financah in pri zdravju. Ni potrebe, da se obremenjujete, ker se vam vse uredi tako, kot se mora. Domače razmere niso v redu, kar dobro veste in občutite sami. Slabše, kot je, sploh ne more biti. Kmalu bo boljše, vsaj toliko, da malo zadihate. Lepo vas prosim, imejte se radi, kajti na koncu šteje le to. Srečno in lep pozdrav.

»Marjetica«

Spoštovana Tanja. Zadnjič sem vam pisala, zdaj pa sem zbrala pogum še za eno vprašanje. Pot mi je prekrižal moški, ki mi ne gre iz glave. Je zadržan, vidim pa, da mi vrača poglede. Čutim, da se nekaj dogaja pri obeh. Prosim vas, da pogledate, kaj lahko od njega pričakujem v prihodnosti. Iskrena vam hvala ter vse dobro še naprej.

Če ni poguma, ni ničesar, zato bravo. Za ljubezen ni nikoli prepozno. Kot vidim, so čustva pri obeh. Ni potrebno, da zavirate in postavljate nepotrebne blokade, kar lepo pojdite v to smer. Verjamem, da vas je strah, ampak vseh odgovorov na svetu nihče ne ve. Metulji letijo in samo to je pomembno. Na njegovi strani vidim neke nerešene težave, ampak uspelo mu bo vse rešiti. Vi le glejte, da ne prehitevate, istočasno pa ne smete skrivati svojih čustev. Veza, ki jo imate, ni dobra, in to veste. Dovolj vam je tega, da samo dajete, dobite pa nič. Utrujeni ste od vsega tega in ni več prave volje, da bi se trudili. Odgovor je na dlani, ne čakajte preveč. Lep pozdrav.

Oddaj svoj komentar

Kranj 16°

zmerno oblačno
vlažnost: 61 %
veter: JV, hitrost: 11 km/h

6/14

petek

3/19

sobota

5/18

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

OBVESTILA / Kranj, 30. oktober 2020

Mesečne meritve na društvu upokojencev odpadejo

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

PREDAVANJA / Gorenjska, 5. november 2020

Energijska vrednost voda

 

 
 

 

 
 
 

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 13:06, 30. oktober

Sem pogledal. Ljudi zaprli v stanovanja in postavili vojsko pred blok ali hišo. Ampak še vedno se niso rešili virusa. S karanteno ni mogoče ...

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:48, 30. oktober

Janez, si pogledal tudi, kako so premagali kovid in kako živijo danes?

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:37, 30. oktober

Vabljeni na kakšen video na YouTube o proizvodnji mask na Kitajskem. Bo marskido premislil preden jo bo dal na nos in usta.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 10:53, 30. oktober

Vse, razen Primoža, ki so bili proti nošenju mask, kazensko preganjat do INDIJE !!!

Župan predstavil proračun / 08:16, 30. oktober

"obnova ceste za Verigo in cestnega odseka SPAR-Filipič". Nekateri projekti se kar copy/paste pojavljajo v proračunih zadnjih 10 let. Obnova...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 22:47, 29. oktober

"V UKC-ju Ljubljana so v letošnji sezoni hospitalizirali 450 bolnikov, pri katerih so ugotovili gripo, in 300 bolnikov z respiratornim sinci...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 17:00, 29. oktober

Še enkrat preber.

hahahahahahaa