Tanja odgovarja

»Ribica in tehtnica«

Pozdravljeni, spoštovana gospa Tanja! Ponovno vas lepo prosim za odgovor. Zanima me, ali se bodo uredili odnosi in kdaj. Ne morem dovolj povedati, kako si tega želim. Kdaj in ali bodo ustvarili družine, imeli otroke, bili srečni? Vem, da si želijo, a nekako ne gre. Ali je v moji moči, da kaj ukrenem? Prisrčna hvala za odgovor.

Kot vsaka mama si za svojo družino želite najboljše in povsem razumljivo je, da vam je hudo, ker odnosi niso najboljši. Do sprememb vsekakor pride, če ne prej, zanesljivo drugo leto na pomlad, ko se vsem sestavi mozaik v ljubezni. Kajti če tega ni, potem ni ničesar. Vse se bo kar čez noč sestavilo v celoto, tako kot se mora. Rada bi vam dala kakšen nasvet oziroma vam povedala, kaj lahko vi sami naredite, da pride do sprememb. A žal je tako, da ne morete prav nič, lahko le počakate in opazujete ter se ne obremenjujete preveč. Imeli bodo družine in otroke in srečni bodo. Imejte se radi in nikar ne obupajte.

»Stanovanje«

Pozdravljeni, Tanja. Zahvaljujem se vam za vašo voljo in trud odgovarjati na vprašanja. Sprašujem vas, ali mi bo uspelo kupiti stanovanje. Zanima me zdravje za sina. Bo končal študij in ali bo ostal v tujini ali se vrne? Kako bo z njegovo službo? Ostanite zdravi.

Hvala za prijazne besede. Stanovanje vam bo uspelo kupiti, najboljše obdobje za nakup imate v decembru, januarju in marcu. Sinovo zdravje je stabilno in strahovi so odveč. Študij bo končal v roku, za zdaj ne vidim, da se vrne. V tujini bo dobil zelo dobro priložnost za službo in mislim, da se temu ne bo odpovedal. O prihodu domov seveda razmišlja, vendar za stalno zdaj še ne. Tudi vi ostanite zdravi.

»Marjetica«

Sem močno presenečena nad vašim odgovorom, sem pričakovala popolnoma drugačen razplet. Sedaj pa me še zanima, kdaj pride do bližnjih srečanj s tem moškim ter ali pride tudi do intime. Je možna resna zveza ali samo avanture? Hvala iz srca ter vse dobro še naprej.

Verjamem, včasih napovedi niso takšne, kot jih sicer pričakujemo, res pa je, da je vsak dan sproti novo presenečenje. Bližnja srečanja vidim še v tem letu. Nikakor ne bo samo avantura, ampak bo prava zveza, ki si jo že dolgo želite. Seveda tudi intima in vse, kar sodi zraven. Lepo vas pozdravljam in vam želim vse lepo.

»Kriza«

Doživljam osebno krizo in niti malo ne vidim poti naprej. Vse je brez pomena, nimam prave volje, po drugi strani pa si želim sprememb in da bi se počutila srečno. Obkroža me veliko ljudi, a sem vedno bolj v vlogi poslušalca in svojih težav ne povem naglas.

Draga moja, življenje nam ponuja različne priložnosti. Včasih plujemo po mirnem in spet drugič po razburkanem morju. V resnici ste srečni, le zavedate se tega ne. Vidim lepo prihodnost in verjemite mi, da se bo vse uredilo. Zaupajte. Jesen vam prinaša resnično nekaj lepega. Imejte se radi.

Oddaj svoj komentar

Kranj 12°

delno oblačno
vlažnost: 79 %
veter: SV, hitrost: 11 km/h

6/14

petek

3/19

sobota

5/18

nedelja

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

OBVESTILA / Kranj, 30. oktober 2020

Mesečne meritve na društvu upokojencev odpadejo

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

PREDAVANJA / Gorenjska, 5. november 2020

Energijska vrednost voda

 

 
 

 

 
 
 

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:48, 30. oktober

Janez, si pogledal tudi, kako so premagali kovid in kako živijo danes?

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 11:37, 30. oktober

Vabljeni na kakšen video na YouTube o proizvodnji mask na Kitajskem. Bo marskido premislil preden jo bo dal na nos in usta.

Čas je, da egoizem pospravimo v predal / 10:53, 30. oktober

Vse, razen Primoža, ki so bili proti nošenju mask, kazensko preganjat do INDIJE !!!

Župan predstavil proračun / 08:16, 30. oktober

"obnova ceste za Verigo in cestnega odseka SPAR-Filipič". Nekateri projekti se kar copy/paste pojavljajo v proračunih zadnjih 10 let. Obnova...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 22:47, 29. oktober

"V UKC-ju Ljubljana so v letošnji sezoni hospitalizirali 450 bolnikov, pri katerih so ugotovili gripo, in 300 bolnikov z respiratornim sinci...

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 17:00, 29. oktober

Še enkrat preber.

hahahahahahaa

V intenzivni negi več kot sto bolnikov / 15:27, 29. oktober

Koliko denarja mi zmečemo v zdravstvo!! Smo pa na stopnji Bolnice Franje! Kar se človečnosti tiče pa še na slabšem!