Zdrsi na ledenih poteh

Kranj – Konec tedna se je več planincev poškodovalo pri zdrsih na poledenelih planinskih poteh, zato policisti pozivajo k previdnosti, saj je nevarnost zdrsov velika. Previdno tudi pri uporabi derez, dodajajo.

V petek je na Svetem Petru nad Begunjami planinka zdrsnila na poledeneli poti in si zlomila golen. Gorski reševalci iz Radovljice so jo prenesli v dolino, kjer jo je prevzela ekipa Nujne medicinske pomoči Radovljica in odpeljala v jeseniško bolnišnico. Na Kriški gori je prišlo do poškodbe noge pri uporabi igrala, ponesrečenko so v bolnišnico odpeljali s helikopterjem, so sporočili s policije. Na Križni gori pa si je planinka pri padcu poškodovala zapestje. Oskrbeli so jo škofjeloški gorski reševalci in jo pospremili v dolino.

V nedeljo si je na Planici planinka poškodovala gleženj. Škofjeloški gorski reševalci so jo imobilizirali in prepeljali v dolino. Na Ratitovcu si je planinka tudi poškodovala nogo. Znova so posredovali škofjeloški gorski reševalci, v bolnišnico pa jo je prepeljal helikopter.

Oddajte svoj komentar

Kranj 11°

pretežno oblačno
vlažnost: 39 %
veter: JZ, hitrost: 11 km/h

-5/14

četrtek

-1/13

petek

-4/6

sobota

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

OBVESTILA / Kranj, Cerklje, 6. marec 2021

Zbora članov prestavljena

 

 
 

 

 
 
 

Nova občina / 13:20, 4. marec

Gunčarca hoče še več denarja pokradt, vse je zapravila za plastične operacije in požrtije. Sedaj nas hoče pa Kranjčane razdelit na dve vasi. Spokaj baba iz prelepe gorenjske. Tukaj te ne rabimo.

Severni Kranj želi na svoje / 12:54, 4. marec

Gunčarca hoče več denarja pokradt, vse je zapravila za plastične operacije. Sedaj nas hoče pa Kranjčane razdelit na dve vasi. Spokaj baba iz prelepe gorenjske. Tukaj te ne rabimo.

Srednje šole se odpirajo za vse dijake / 11:18, 4. marec

Rast okuženih in vedno manj umrlih, to kar so napovedovali nekateri epidemiologi že lani spomladi pa bili preslišani..Epidemija gre svojo po...

Dediščina, ki mi je dala moč / 08:57, 4. marec

Takih, ki pri maši sedijo v prvi klopi se je najbolj bati..

Več okužb v nekaterih gorenjskih občinah / 08:49, 4. marec

V Nemčiji in Avstriji že ugotavljajo, da ukrepi niso smiselni, ker so ljudje naveličani in ne upoštevajo več...

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 06:51, 4. marec

Postaviti moderno termoelektrarno/toplarno kot v Celju, ki uporablja za gorivo obdelane komunalne odpadke, pa bodo imeli Jeseničani toplo vodo in elektriko namesto smradu.

Bitka za regijsko bolnišnico / 06:39, 4. marec

Ma kakšna Radovljica ne me hecat no. Če ima stroka vsaj malo besede kje bo stala nova bolnišnica, je edina logična lokacija MO Kranj. Zgornj...