Tanja odgovarja

»Jesen«

Redno berem vašo rubriko in tudi meni ste že nekajkrat svetovali. Tokrat vas sprašujem za hčer in njeno družino. Težko jo gledam, ko je v stiski, in ne vem, kako naj ji pomagam. Prosim vas, da pogledate, ali se jim obetajo kaj boljši časi.

Ko že mislimo, da so se otroci postavili na svoje noge, se pojavijo nove težave. Nosite preveliko odgovornost in prepričani ste, da ste le vi tisti, ki to spremljate in lahko pomagate. Seveda vas boli ob spoznanju, ko ne gre vse, tako kot bi si človek želel, ampak enostavno nimate čarobne paličice, s katero bi vse v trenutku postavili na pravo mesto. Popolnoma vas razumem. Vse v vezi s hčerko se bo dobro rešilo. Finančne težave bodo sčasoma minile, že v roku pol leta se obetajo lepe spremembe. Krediti bodo odplačani in potem bo lažje. Njen mož se bo pozdravil, saj pri njegovih težavah hvala bogu znajo pomagati. Trenutno ni najbolje, a še v tem letu se mu tehtnica prevesi in potem gre samo naprej do ozdravitve. Službo bo obdržal. Hči je resnično obremenjena, prihajajo boljši časi, vi pa ji še naprej stojte ob strani. Čeprav tega ne pokaže vedno, ji vaša podpora veliko pomeni. Vnukinja razmišlja s svojo glavo, logika pri tem ne igra nobene vloge, zato ima tudi težave pri matematiki. Ampak sčasoma bo tudi to uredila, zato ni treba ustvarjati panike. Je pridna in vestna, v šoli ne vidim težav. Želim vam vse lepo.

»Oblaček«

Tanja, hvala ti, ker si mi dala same resnične odgovore. Kako je s sinom in kako s hčerjo? Želim veliko veselja, zdravja in ljubezni. Naj vas sreča spremlja na vsakem koraku.

Vesela sem, da ste zadovoljni z mojo napovedjo. To je moj namen in potrditev za moje delo. V zvezi s sinom se veliko preveč obremenjujete. Je popolnoma svoj človek in točno ve, kaj hoče. Noče nečesa samo tako, ampak nekaj, zaradi česar bo res notranje zadovoljen. Dokler tega ne bo občutil, ne bo iskal nobenih bližnjic. Približno v roku enega leta in pol bo spoznal osebo, za katero se mu bo zdelo vredno potruditi, in naredil bo vse, da mu uspe. Ustvaril si bo družino in resnično bo srečen. Hči bo vsekakor menjala službo, in sicer takoj ob prvi priložnosti, ki se ji ponudi, saj jo to, kar ima sedaj, utruja in precej bremeni. Glede njenega trenutnega stanja lahko rečem, da ni preveč zadovoljna, a še do konca leta se ji obetajo lepe spremembe. Vaša poslovna smer ima dobre obete in samo tako naprej. Zadnje čase so bili padci res pogosti, a kmalu bodo prišli tudi vzponi. Brez skrbi. Upokojitev lahko pričakujete prej, kot si mislite. Malo bolj se pozanimajte v tej smeri, saj vidim, da nimate vseh informacij. Tudi vas še čaka sonce, kljub temu da ne verjamete več. Saj veste: ravno takrat, ko mislimo, da je nemogoče, se začne dogajati nekaj dobrega. Ljubezen čaka na vas v vsem svojem sijaju. Hvala vam za lepe besede, želim vam vse lepo.

Oddaj svoj komentar

Kranj 19°

zmerno oblačno
vlažnost: 56 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

8/23

ponedeljek

9/22

torek

8/25

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

RAZSTAVE / Škofja Loka, 2. junij 2020

Žiri, čevljarsko mesto

IZLETI / Kranj, 2. junij 2020

Kolesarski izlet

IZLETI / Kranj, 7. junij 2020

Na Srednji vrh nad Završnico

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 29. junij 2020

Na letovanje v Izolo

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Tovornjaki polnijo počivališča na gorenjski avtocesti / 15:16, 1. junij

A zdaj bojo pa osebni avtomobili morali v kolonah čakati? Zaradi tovornjakov čeprav večjo da nemorejo če mejo do ponoči?

Opolnoči v Sloveniji epidemije formalno konec / 14:08, 1. junij

In zmage proslavljamo s preletom vojaških letal ! Ko v stari Jugi.. Vrhunsko, še vojaško parado prosim!

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 11:42, 31. maj

Cel svet stoji oziroma se vrti počasneje zaradi malce močnejše gripe. Nateg stoletja.

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 09:39, 31. maj

Zdravniška stroka pravi maske niso več smiselne, so samo še priporočljive za starejšo populacijo, govorec Jelko pravi, maske so še naprej obvezne !!
Komu verjeti? Stroki ali politiki?

Žalost onkraj sanj / 09:32, 31. maj

Še dandanes je klerikalcem ideal Slovenija v letih pred drugo svetovno vojno, nazadnjaštvo, velik vpliv RKC v kateri ženska igra podrejeno i...

Manj raka ali manj obravnav? / 16:27, 30. maj

Avtorica članka, ko se je začela korona je takrat svet obstal. Zdravniki so povedali, da se vsi ukvarjajo s pandemijo in, da vse druge diagn...

Počivalšek: zlorabe so nesprejemljive / 09:40, 30. maj

Ejga švaba, kva vam je mask zmanjkalo v Nemčiji al so švabi škrti?