Tanja odgovarja

»Vnukinja«

Pozdravljeni, draga Tanja. Že velikokrat ste mi pomagali rešiti probleme. Iz srca sem vam hvaležna za vse vaše pretekle odgovore. Pojavile so se nove skrbi, zato sem se spet obrnila na vas. Veselim se vaših odgovorov in vas lepo pozdravljam.

V veliki meri ste vključeni v življenje svoje vnukinje in tega za nič na svetu ne bi želeli spremeniti. Navdihuje vas njena zvedavost in verjamete v njene sposobnosti. Navezali ste se nanjo in želite ji samo najboljše, saj zdaj, ko ste začutili, da vas potrebuje. Trudite si ji nuditi le najboljše in radi bi ji prihranili kakršna koli razočaranja. Ste tip človeka, ki težko opazuje krivico okoli sebe in vedno ste se znali postaviti za šibkejšega človeka v stiski. Najprej globoko vdihnite in se napolnite s pozitivnimi mislimi. Verjemite mi, situacija, v kateri ste se znašli, se bo kmalu začela spreminjati. V tem trenutku je sicer dosegla vrh, a kaj kmalu se bodo stvari izboljšale. Na več straneh boste prišli do informacij in z njimi se boste lažje lotili reševanja težave. Ženska oseba, ki ji zaupate in s katero ste že v preteklosti imeli dobre izkušnje, bo tista, ki vam bo nudila veliko pomoči. Pomagala vam bo izbrati tisto pot, ki bo za vnukinjo najboljša. Je v obdobju intenzivnega umskega razvoja in iz meseca v mesec bo še dovzetnejša za nova znanja. Njen krog prijateljev se bo z vstopom v šolo povečal, tako da ni nujno, da bo ostala še tako povezani z zdajšnjimi. Ostanite mirni, vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

»Vijolica 5«

Neizmerno sem vam hvaležna za hiter in izčrpen odgovor. Iskreno se vam zahvaljujem za čas, ko boste prebrali moje pisanje in za odgovor, ko bom na vrsti. Lep pozdrav.

Besede, ki so obvisele v zraku in niso imele prave priložnosti, da se izrečejo pravi osebi, vam prihajajo v misli te dni. Počutite se ujete in nemočne v dani situaciji. Časa se res ne da zavrteti nazaj. Lahko pa poskusite v tem trenutku spremeniti kaj, da vam kasneje ne bo žal. Zaradi lastnega boljšega počutja si vzemite čas za pogovor, četudi boste morali biti pobudnik vi in nihče drug. Ravnajte se po svoji intuiciji in naredite tako, kot čutite, da je prav. Na ta način zagotovo ne bo prišlo do konfliktov ali zamer. Želite si živeti v harmoniji, saj imate radi razčiščene odnose. Vsi vemo, da to včasih ni lahko, čeprav se sami trudimo po svojih najboljših močeh. Kadar nasprotna stran ni pripravljena sodelovati, tako kot bi si želeli, smo žal mi tisti, ki moramo storiti malce več. Naučiti pa se boste morali, da se ne splača vsega preveč jemati k srcu. Dobrodelen projekt, ki se odvija v vaši skupnosti, ima vse možnosti za uspeh in njegov namen bo dosežen. Dela bo več, kot je načrtovano, a to ne bo predstavljalo nobene ovire, saj se bo tudi delovna ekipa kmalu začela večati. Kjer je volja, tam je pot. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 19°

zmerno oblačno
vlažnost: 56 %
veter: J, hitrost: 11 km/h

8/23

ponedeljek

9/22

torek

8/25

sreda

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

RAZSTAVE / Škofja Loka, 2. junij 2020

Žiri, čevljarsko mesto

IZLETI / Kranj, 2. junij 2020

Kolesarski izlet

IZLETI / Kranj, 7. junij 2020

Na Srednji vrh nad Završnico

IZLETI / Kranj, 25. junij 2020

Štiridnevni izlet v Bosno

IZLETI / Kranj, 29. junij 2020

Na letovanje v Izolo

IZLETI / Kranj, 3. julij 2020

V Romunijo

IZLETI / Kranj, 9. september 2020

Letovanje na otoku Rabu

 

 
 

 

 
 
 

Tovornjaki polnijo počivališča na gorenjski avtocesti / 15:16, 1. junij

A zdaj bojo pa osebni avtomobili morali v kolonah čakati? Zaradi tovornjakov čeprav večjo da nemorejo če mejo do ponoči?

Opolnoči v Sloveniji epidemije formalno konec / 14:08, 1. junij

In zmage proslavljamo s preletom vojaških letal ! Ko v stari Jugi.. Vrhunsko, še vojaško parado prosim!

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 11:42, 31. maj

Cel svet stoji oziroma se vrti počasneje zaradi malce močnejše gripe. Nateg stoletja.

Obvezno ostaja nošenje zaščitnih mask / 09:39, 31. maj

Zdravniška stroka pravi maske niso več smiselne, so samo še priporočljive za starejšo populacijo, govorec Jelko pravi, maske so še naprej obvezne !!
Komu verjeti? Stroki ali politiki?

Žalost onkraj sanj / 09:32, 31. maj

Še dandanes je klerikalcem ideal Slovenija v letih pred drugo svetovno vojno, nazadnjaštvo, velik vpliv RKC v kateri ženska igra podrejeno i...

Manj raka ali manj obravnav? / 16:27, 30. maj

Avtorica članka, ko se je začela korona je takrat svet obstal. Zdravniki so povedali, da se vsi ukvarjajo s pandemijo in, da vse druge diagn...

Počivalšek: zlorabe so nesprejemljive / 09:40, 30. maj

Ejga švaba, kva vam je mask zmanjkalo v Nemčiji al so švabi škrti?