Tanja odgovarja

»Vnukinja«

Pozdravljeni, draga Tanja. Že velikokrat ste mi pomagali rešiti probleme. Iz srca sem vam hvaležna za vse vaše pretekle odgovore. Pojavile so se nove skrbi, zato sem se spet obrnila na vas. Veselim se vaših odgovorov in vas lepo pozdravljam.

V veliki meri ste vključeni v življenje svoje vnukinje in tega za nič na svetu ne bi želeli spremeniti. Navdihuje vas njena zvedavost in verjamete v njene sposobnosti. Navezali ste se nanjo in želite ji samo najboljše, saj zdaj, ko ste začutili, da vas potrebuje. Trudite si ji nuditi le najboljše in radi bi ji prihranili kakršna koli razočaranja. Ste tip človeka, ki težko opazuje krivico okoli sebe in vedno ste se znali postaviti za šibkejšega človeka v stiski. Najprej globoko vdihnite in se napolnite s pozitivnimi mislimi. Verjemite mi, situacija, v kateri ste se znašli, se bo kmalu začela spreminjati. V tem trenutku je sicer dosegla vrh, a kaj kmalu se bodo stvari izboljšale. Na več straneh boste prišli do informacij in z njimi se boste lažje lotili reševanja težave. Ženska oseba, ki ji zaupate in s katero ste že v preteklosti imeli dobre izkušnje, bo tista, ki vam bo nudila veliko pomoči. Pomagala vam bo izbrati tisto pot, ki bo za vnukinjo najboljša. Je v obdobju intenzivnega umskega razvoja in iz meseca v mesec bo še dovzetnejša za nova znanja. Njen krog prijateljev se bo z vstopom v šolo povečal, tako da ni nujno, da bo ostala še tako povezani z zdajšnjimi. Ostanite mirni, vse bo tako, kot mora biti. Srečno.

»Vijolica 5«

Neizmerno sem vam hvaležna za hiter in izčrpen odgovor. Iskreno se vam zahvaljujem za čas, ko boste prebrali moje pisanje in za odgovor, ko bom na vrsti. Lep pozdrav.

Besede, ki so obvisele v zraku in niso imele prave priložnosti, da se izrečejo pravi osebi, vam prihajajo v misli te dni. Počutite se ujete in nemočne v dani situaciji. Časa se res ne da zavrteti nazaj. Lahko pa poskusite v tem trenutku spremeniti kaj, da vam kasneje ne bo žal. Zaradi lastnega boljšega počutja si vzemite čas za pogovor, četudi boste morali biti pobudnik vi in nihče drug. Ravnajte se po svoji intuiciji in naredite tako, kot čutite, da je prav. Na ta način zagotovo ne bo prišlo do konfliktov ali zamer. Želite si živeti v harmoniji, saj imate radi razčiščene odnose. Vsi vemo, da to včasih ni lahko, čeprav se sami trudimo po svojih najboljših močeh. Kadar nasprotna stran ni pripravljena sodelovati, tako kot bi si želeli, smo žal mi tisti, ki moramo storiti malce več. Naučiti pa se boste morali, da se ne splača vsega preveč jemati k srcu. Dobrodelen projekt, ki se odvija v vaši skupnosti, ima vse možnosti za uspeh in njegov namen bo dosežen. Dela bo več, kot je načrtovano, a to ne bo predstavljalo nobene ovire, saj se bo tudi delovna ekipa kmalu začela večati. Kjer je volja, tam je pot. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 6°

oblačno
vlažnost: 95 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

5/12

torek

4/10

sreda

6/14

četrtek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. november 2019

Medgeneracijske prireditve

PREDAVANJA / Tržič, 19. november 2019

Po balkanskih hribih

PRIREDITVE / Kranj, 19. november 2019

Zmanjševanje odpadkov in izmenjevalnica oblačil

PRIREDITVE / Škofja Loka, 19. november 2019

Glasbeno-literarni večer

PRIREDITVE / Gorenjska, 19. november 2019

Za otroke

RAZSTAVE / Škofja Loka, 20. november 2019

Štirideset let Združenja umetnikov Škofja Loka

PRIREDITVE / Strahinj, Žiri, 20. november 2019

Dobrodelni večer

PRIREDITVE / Gorenjska, 20. november 2019

Za otroke

 

 
 

 

 
 
 

Poplava odličnih ocen / 14:51, 18. november

Edino pravilo za kvalitetno šolstvo je enakovredna zastopanost državnih in zasebnih šol.
Brez konkurence je vse skupaj le praskanje po jajcih .

Poštar stavka le dva dneva / 09:23, 18. november

Enako sem mislil jaz, da je ne rabimo! Pa še kako jo rabimo. Reklam sicer ne maram, jih pa pogledam. Eden od družinskih članov ima espe, tor...

Poštar stavka le dva dneva / 14:20, 17. november

Pošta?
Kdo jo še sploh rabi?
Kaj vse prodajajo.!
Samo še salame ne.

Nad Belco se je spet sprožil plaz / 14:18, 17. november

Joj, erozija!

Pasijon finančno samostojnejši / 14:16, 17. november

Mami, mami, glej maškare!

Zavrnjena še četrta pritožba? / 22:07, 16. november

Torej bodo imeli Avstrijci 2 leti časa za kvaliteten dopust, da počakajo balkance.

Najbogatejša Slovenca še vedno zakonca Login / 16:05, 16. november

Največji car je Merlak! Ki vlaga v Bohinj. Pa odselil se je, ker ne bo futral svojati z davki v lastni državi..