Kot animatorke so se preizkusile tudi Marcela Koželj, Patricija Zorko in Patricija Rajković.

V finale tudi Gorenjke

Rimske terme so v začetku leta najprej gostile predstavitev deklet, ki sodelujejo pri izboru za mis Slovenije 2020, nedavno pa letošnji polfinalni izbor za najlepšo Slovenko – in dobili smo tiste z vstopnico za finale. Teh je sedaj 21, med njimi kar štiri Gorenjke.

Na začetku je bilo med vsemi kandidatkami devet Gorenjk, potem je epidemija covida-19 povzročila premik načrtovanih aktivnosti na splet in počasi smo že lahko zaznali, da se bo število deklet do končnega finala zmanjševalo. Polfinalni izbor so ravno tako gostile pred kratkim in po končani epidemiji covida-19 Rimske terme - in dobili smo finalistke. Na začetku je bilo med 36 kandidatkami za najlepšo Slovenko devet Gorenjk, finalistk je sedaj 21, med njimi pa bomo lahko navijali za štiri gorenjske predstavnice. Vstopnico za zadnje dejanje so prejele Estera Bešter iz Selc, Patricija Zorko iz Kranja, Patricija Rajković z Jesenic in Marcela Koželj iz Cerkelj.

Polfinalno prireditev je javnost lahko spremljala preko prenosa v živo na družbenih omrežjih izbora. Dekleta so se predstavila najprej v kolekciji oblačil in modnih dodatkov More Than Beauty, potem je prišla na vrsto predstavitev lastnih eko oblek, ki so jih polfinalistke ustvarjale doma, kreirale in sešile same iz Tosaminega odpadnega materiala. Nato so še žrebale med vprašanji, ki so jih zanje pripravili člani strokovne žirije, ter odgovarjale nanje in ljudje so jih lahko tako spoznali še bolje.

Ker je epidemija življenje precej digitalizirala, so pri projektu Miss Slovenije čas izkoristili še za to, da so dekletom omogočili možnost za razvijanje spretnosti tudi s tega področja.

V nadaljevanju kandidatke čaka še kar nekaj izzivov, športni dan, v načrtu je tudi tradicionalni pohod na Triglav. So se pa že minulo soboto v Rimskih termah preizkušale kot animatorke: njihov tokratni izziv je bil, da so po skupinah pripravila animacijo za obiskovalce, najboljša ekipa pa je bila nagrajena z vikend paketom v Rimskih termah. Je šlo pa dogodku tokrat na roko vreme, zato je bilo v soboto na zunanjih bazenih Rimskih term živahno. Čeprav se nova živahnost od pretekle razlikuje. Dogodek se je namreč odvil ob omejenem številu obiskovalcev kopalnih površin in ob upoštevanju pravil in priporočil, ki so postala del naše nove vsakdanjosti. So pa za dodatno odlično vzdušje poleg finalistk poskrbeli še član Poskočnih muzikantov Dejan Krajnc, Kranjskogorčan Denis Porčič - Chorchyp, srečali pa smo tudi znanega domačega akterja resničnostnih oddaj Franka Bajca.

Oddajte svoj komentar

Kranj °


vlažnost: %
veter: -

17/26

sreda

16/29

četrtek

16/27

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

DELAVNICE / Rateče, 12. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

IZLETI / Šenčur, 13. avgust 2020

Pot pod Storžičem

IZLETI / Kranj, 13. avgust 2020

Na planino Blato, planino Pri jezeru in Kredo

DELAVNICE / Rateče, 13. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

DELAVNICE / Rateče, 14. avgust 2020

V družbi z Vandotovimi junaki

OBVESTILA / Gorenjska, 14. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

PRIREDITVE / Bled, 14. avgust 2020

Predšmarni večer na Mlinem

OBVESTILA / Gorenjska, 17. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

 

 
 

 

 
 
 

Razstava Šenčurski dogodki / 13:23, 11. avgust

Šenčur ima skozi zgodovino vedno prava domoljuPna dejanja in tako kot župnik reče..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:17, 11. avgust

Ja, naslednjih 14 dni bo ključnih..

Epidemiološke razmere relativno stabilne / 13:08, 11. avgust

S tole LGBT majčko je Jelko nekoliko izgubil na svoji ostrini... :)

Več kot sto nesreč kolesarjev / 12:47, 11. avgust

Predlagam, da vsak najbolje pazi sam na sebe. Včasih, tudi, če imaš prednost ni treba vztrajati, ampak se je bolje odpeljati naprej zdrav. P...

Posilstvo tudi, ko ni uporabljena sila / 17:19, 10. avgust

Za huda kazniva in sprevržena dejanja, kot so posilstvo in umor otroka, nosečnice ali nemočne osebe = SMRTNA KAZEN pika.

Smernice za boljšo šolo / 15:26, 10. avgust

Ivka Sodnik, vašemu fantazmiranju ne vidim konca.

Nobene praktične vrednosti nimajo vaši "izdelki" - en sam bla, bla bla......

A se ne zdite sami sami že dolgočasni?

Prva in druge lige / 11:41, 10. avgust

""...toda že leta zagovarjam dejstvo, da za klub, ki v ekipi nima večinoma svojih igralcev, pravzaprav ni pomembno, v kateri ligi igra..."""...