Mladi prepotrebneži

Na začetku smo si ogledali primere, v katerih so mladoletni fantini skušali zadostiti svojemu nagonu s prav tako nedoletnimi deklicami. Sedaj pa prehajamo na nekoliko starejše potrebneže, ki jim starost žrtve ni bila pomembna.

Gregor Molk (roj. 26. 3. 1803) iz Logatca, po domače Kokošar, je z nasilnim zadovoljevanjem svojega gona začel že v letu 1821, ko je hotel posiliti Marijo Križaj, pastirico pri štirinajstih. Ta je Kokošarju ušla, je pa takoj ujel Marušo Novak, ki je kasneje Mariji povedala, da jo je povaljal.

Nekaj časa za tem je šla desetletna Jera Nagode, po domače Turkova, iz Žibrš, v domači mlin in naproti ji je prišel Kokošar, ki ga takrat še ni poznala.

»Kaj meniš, ali je moja moka v mlinu že zmleta?« jo je vprašal. »Ne vem,« je odvrnila, on pa jo je zgrabil in vrgel na tla, ji dvignil srajco, legel nanjo in suval z moškim udom vanjo. Čez krajši čas je vstal in dejal: »Ti si premajhna, pokliči drugo, ki je nekaj večja, da jo povaljam!« Vendar je ta »druga«, Maruša Novak, zbežala že takoj, ko ga je videla od daleč, saj ga je že poznala.

Po smrti očeta, spomladi 1822, pa kot da za Kokošarja ni bilo več nobenih ovir za sproščanje njegove spolne podivjanosti. Najprej se je spravil na pastirice. Margareto Slabe iz Žibrš, rojeno 1807, je napadel medtem ko je pasla domačo živino in jo z davljenjem prisilil, da ga je prijela za tiča in mu ga molzla. Nato je legel nanjo, nekajkrat sunil vanjo, vendar mu ni uspelo prodreti.

Naslednja pastirska žrtev je bila Apolonija Brus, rojena 1808. Poleti 1822 je pasla živino še z dvema pastiricama, kar se je pojavil Kokošar in drugi dve enajstletnici poslal proč z izgovorom, da naj gresta iskat svoje vole. Polono pa je gnal v neko kotanjo, kjer ji je najprej položil glavo v naročje, da bi mu obirala uši, in se nato hotel vleči nanjo. Tega mu ni pustila, a se je vrgel nanjo, jo prijel za grlo, da ne bi kričala ter zagrozil: »A boš pri miru?!« Odpel si je hlače in ji velel, medtem ko jo je stiskal za vrat, da naj ga prime zanj, ko to ni hotela takoj storiti, jo je močneje stisnil za vrat, nakar ga je res prijela za penis, s katerim je nato skušal prodreti vanjo, a mu (ponovno) ni uspelo. Čez kratek čas je vstal in odšel, ona pa je še kak teden čutila na vratu bolečine od davljenja.

Če mu ga ni uspelo stlačiti v štirinajstletnico, ga je še toliko težje v osemletnico, ki je poleti 1822 vsa prestrašena prijokala domov. V času žetve je pasla še z eno manjšo pastirico, ko se je pojavil Kokošar, ki ga takrat še ni poznala. Manjšo je poslal naprej z izgovorom, da naj zažene vola nazaj, njo pa pograbil okoli pasu, z drugo roko preko ust, vlekel za vzpetino, jo polegel, si odpel hlače, vzel ven moški ud in jo prisilil, da ga je molzla. Čez nekaj časa ji je vzdignil srajco in skušal potisniti svoj moški ud v njen sram, pri čemer je čutila velike bolečine. To nesramnost je nekaj časa počel z njo, potem pa ji velel, naj gre. Njena skrbnica je povedala, da deklica od takrat dalje ni mogla več kontrolirati uriniranja in je za »pokvarjeno zdravstveno stanje« dekleta, za vsa pota in zaslišanja zahtevala 50 goldinarjev.

Oddaj svoj komentar

Kranj 8°

oblačno
vlažnost: 96 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

6/15

sreda

3/16

četrtek

6/15

petek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

IZLETI / Kranj, 31. oktober 2020

Spominski pohod na Zelenico

OBVESTILA / Bled, Radovljica, 31. oktober 2020

Bralni krožek

OBVESTILA / Kranj, 1. november 2020

Pisarna odprta le ob sredah

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

OBVESTILA / Kranj, 3. november 2020

Vadba nordijske hoje bo

 

 
 

 

 
 
 

Gospodarstvo za šesti paket / 07:53, 28. oktober

Ne razumem levičarje, ki so proti ukrepom vlade. Saj vlada izvaja čisti socijalizem. Plačuje nedelo. Mogoče so užaljeni, ker drugi to izvaja?

Cena gradnje in obnove: Se bolj splača obnova ali novogradnja? / 07:50, 28. oktober

Novo stanovanje za 4-člansko družino je od 250 do 300k€. Nova enodružinska hiša od 350 do 400k€. To so številke za Gorenjsko. Stara hiša je tudi po obnovi še vedno stara hiša.

Na Gorenjskem včeraj največ okužb v Kranju / 23:30, 27. oktober

V Radovljici se je virus najbolj razpasel med učitelji skoraj vseh šol v občini. Izobražen kader ne verjame vladi in napihovanju stanja v dr...

Na Gorenjskem včeraj največ okužb v Kranju / 19:45, 27. oktober

ŽELEZNIKI imajo to smolo, da je med hribi
- DOMEL - ki daje kruh domačinom in vsem okoliškim. od LJ do Jesenic in Tržiča.
Čist verjetno, da so oni prinesli virus k nam )) !

Prepoved gibanja med občinami / 15:00, 27. oktober

Število postelj ni problem. Problem je pomanjkanje ustreznega zdravstvenega osebja. Zaradi premajhne plače gredo raje v Avstrijo in Italijo....

Prepoved gibanja med občinami / 14:51, 27. oktober

ja in? a ni fajn doma bit pa še plačan bit za to?

Prepoved gibanja med občinami / 12:15, 27. oktober

Še teden dni, pa bomo ustavili državo. Zato, ker zdravstvo ni zmožno poskrbeti za dodatnih 350 postelj. Banana država.