Tanja odgovarja

»Marjetica 83«

Spoštovana Tanja, zopet me malo zanima zdravje najmanjše hčerke. Vidite še kakšne komplikacije pri njej ali lahko počasi zadihamo? Mogoče še zdravje druge hčerke in mene?  Kako bo v prihodnosti z mojo službo in financami? Še malo me zanima za partnerja, ampak mislim, da je vse v popolnosti izgubljeno ter da je bolje, da se umaknem in stvari popolnoma pustim pri miru. Je tako? Iskrena vam hvala ter srečno še naprej.

Zelo je težko takrat, ko zboli otrok in mu kot starši ne moremo pomagati. Edino z ljubeznijo in z občutkom varnosti in topline. Tudi to je zdravilo. Lahko vam rečem, da boste počasi zadihali, saj se hčerine težave umirjajo in v prihodnosti bo vse v redu. Nekaj časa vas bo še vseeno strah, a kmalu temen oblak odide naprej in stran od vas. Zdravje druge hčere je in bo še naprej v redu, bodite brez skrbi. Pri vašem zdravju pa se vidi veliko stresa, počutite se nemočno in vse to se pozna pri zdravju. Zaupajte vase in v življenje. Partnerski odnos vam sproža dvome in vedno bolj ste negotovi. Iz njegove strani vidim čustva, a vse premalo se potrudi. Morda je narobe to, da ima vas in vse ostalo za samoumevno. Kar pa nikoli ni. Vsekakor še ni vse izgubljeno, svetujem vam, da se čisto malo umaknete, le toliko, da zazna, da bo moral kaj narediti. In naredi. Ni po­trebno veliko besed, včasih je tišina tista, ki pove veliko več. Pot je vedno samo naprej. Glede službe vam ne vidim nič posebnega, vse ostaja enako vsaj eno leto. Kasneje se vam odpirajo dobre priložnosti za spremembe. S financami se vam bo izšlo po planu, ki ga imate. Želim vam vse dobro.

»Kozorog«

Zanima me, ali kdaj spoznam pravo dekle. Kako mi kaže v službi, najbolj me zanima delovnik. Sprašujem tudi za sestro: ali ima s tem fantom samo avanturo, je kaj resnega ali ga naj pusti. Hvala za odgovor in lep pozdrav.

Ljudje, ki jih spoznamo, so taki, ki pridejo in gredo, in so taki, ki pridejo in za vedno ostanejo v naših srcih in življenjih. Še v tem letu boste spoznali žensko, ki bo ostala za vedno, saj bo tista prava. V roku dveh mesecev lahko pričakujete spremembe v službi, še posebno pri delovniku, s katerim sedaj niste preveč zadovoljni. Sestrina ljubezen je na samem začetku in ni ji treba preveč hiteti, dogodki se ji bodo spontano odvijali in vedno bolj bo zaljubljena. Zato ne bo premišljevala v smeri, da bi se s fantom razšla. Razmerja ne vidim samo kot avanturo. Lep pozdrav.

»Trikotnik«

Prosim, če mi poveste, ali se kdaj rešim svojih težav. Moje breme je pretežko za samo enega človeka.

V preteklosti ste doživeli veliko razočaranj, ampak počasi boste morali vse to pustiti za seboj. Kajti prihodnost je jutri, včeraj pa vse tisto, kar je bilo. Veliko je ljudi, ki vas imajo radi, dovolite jim, da vam pomagajo. Ne odrivajte jih stran. Breme bo takoj lažje. Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj -5°

jasno
vlažnost: 94 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

-6/9

nedelja

-3/10

ponedeljek

-2/10

torek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

IZLETI / Kranj, 13. marec 2021

Obvestilo MDI Kranj

RAZSTAVE / Škofja Loka, 21. marec 2021

Spoznajmo kolaž skozi sodobno umetnost

DELAVNICE / Škofja Loka, 22. marec 2021

Natečaj za delavnico kritiškega pisanja

 

 
 

 

 
 
 

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 23:10, 4. marec

Ne samo Dunaj. Vsa večja mesta v AVT, Nemčji, Švici...... Moderne sežigalnice sploh ne predelujejo odpadke in jih potem uporabijo kot gorivo...

Tire si želijo pod zemljo / 23:02, 4. marec

Najboljša opcija je direktna povezava Trzin-Kamnik. Domžalska postaja itak sameva. Ne rabijo železnice.

»Poleti čudovito, če ne smrdi« / 19:51, 4. marec

Dokler bo ta smrad, tu ne bo mesta za novo bolnišnico. Če bo pa kdo hotel postaviti sežigalnico, pa bodo naše nevladne okoljevarstvene agenc...

Nova občina / 13:20, 4. marec

Gunčarca hoče še več denarja pokradt, vse je zapravila za plastične operacije in požrtije. Sedaj nas hoče pa Kranjčane razdelit na dve vasi. Spokaj baba iz prelepe gorenjske. Tukaj te ne rabimo.

Severni Kranj želi na svoje / 12:54, 4. marec

Gunčarca hoče več denarja pokradt, vse je zapravila za plastične operacije. Sedaj nas hoče pa Kranjčane razdelit na dve vasi. Spokaj baba iz prelepe gorenjske. Tukaj te ne rabimo.

Srednje šole se odpirajo za vse dijake / 11:18, 4. marec

Rast okuženih in vedno manj umrlih, to kar so napovedovali nekateri epidemiologi že lani spomladi pa bili preslišani..Epidemija gre svojo po...

Dediščina, ki mi je dala moč / 08:57, 4. marec

Takih, ki pri maši sedijo v prvi klopi se je najbolj bati..