Tanja odgovarja

»Nuša«

Spoštovana gospa Tanja, verjetno nas je kar veliko, ki vas prosimo za nasvete in odgovore, ki nam dajejo voljo za premagovanje vsako dnevnih težav. Prosila bi vas za razlago naslednjih kart: Obisk, Zakon, Pismo, Sreča, Smrt, Otrok in Duhovnik. Zanima me moja prihodnost. Iskreno hvala za vaš odgovor in še naprej uspešno delo pri vaši rubriki. Lep pozdrav.

Rubrike Tanjin kotiček, kjer se učimo vedeževanja iz kart, začasno ni, zato vam odgovarjam v tej rubriki. V prvi karti, ki ima kot vsaka druga karta več pomenov, se vidi, da se preveč podrejate oziroma le malokrat poveste svoje mnenje, saj ne marate prepirov in se umaknete. Čeprav ste po naravi komunikativni, radi ste v družbi, največ pa vam pomeni družina in vaši najbližji. Karta Sreča vam prinaša dobro obdobje in boste na splošno kar zadovoljni. Kadar sta skupaj karti Smrt in Otrok, pomeni, da vas čaka resnično nekaj lepega. Zamajala se vam bodo tla pod nogami in te spremembe vam spremenijo tok prihodnosti. Karta Duhovnik prinaša osebno rast na duhovnem področju. Med izbranimi kartami ni karte Ljubezen, ampak vse vam kaže v to smer. Da boste končno lahko poleteli in se imeli lepo. Če bi pogled usmerili na poslovno plat, vas čakajo novi projekti, ki bodo več kot uspešni. Lep pozdrav.

»Dota?«

Pišem vam prvič. Ali nam lahko napišete, kako bo z dediščino? Zanima me tudi za zdravje nas vseh in kako kaže otrokoma, tako napredovanje v življenju kot njuno osebno življenje? Kdaj dobim vnuke?

Vaše pismo je kot kriminalka, napeto in doživeto. Konec bo dober, to je edino pomembno. Dedičev razen vas ni, zato se lahko umirite. Vse se reši v vašo korist. Otroka sta oba pred življenjsko prelomnico in na oba boste še zelo ponosni. Spremembe, seveda pozitivne, so tako v ljubezni kot tudi v poslovnem smislu. Pri nekom se obeta selitev. Vnuke vidim v roku treh let. Pri zdravju ne vidim ničesar posebnega. Srečno.

»Angel«

Cenjena in spoštovana gospa Tanja. Sem vam že pisal, vendar verjamem, da nisem edini, ki komaj čaka vaš odgovor. Malo sem že nestrpen, kajti na sodišču proti meni poteka preiskava. Zanima me, ali kaj vidite, kakšen bo končni razplet? Vse dobro še naprej in srečno.

Kdor čaka, dočaka (malo heca). Razprava na sodišču, kot vidim, ne bo še tako kmalu. Tudi ko se začne, bo trajalo še nekaj časa. Umirite se, saj bo še vse v redu. Imate dobre argumente in do obsodbe ne pride. Končni razplet bo vam v prid. Želim vse lepo.

»Služba«

V zadnjem času mi gre čisto vse narobe. Vse od zdravja, odnosov in denarja. Ali sploh kdaj pride do preobrata?

Seveda pride do preobrata. Vsaka stvar ima svoj začetek in svoj konec. Službe ne boste izgubili. Dobro se ne počutite zaradi rednih stresov. Odnosi se izboljšajo, niste vsega sami krivi. Tudi finančno se vam bo vse izšlo. Glavo pokonci! Srečno.

Oddaj svoj komentar

Kranj 17°

pretežno jasno
vlažnost: 89 %
veter: Z, hitrost: 11 km/h

14/31

sobota

15/30

nedelja

15/30

ponedeljek

Vremenska napoved

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

OBVESTILA / Gorenjska, 8. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kokrica, 8. avgust 2020

Pohod na Krvavec

IZLETI / Kranj, 8. avgust 2020

Planinski izlet na Kamniški vrh

PREDAVANJA / Kranj, 8. avgust 2020

Proučevanje Svetega pisma

OBVESTILA / Gorenjska, 9. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 10. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

OBVESTILA / Gorenjska, 11. avgust 2020

Poletni delovni čas lekarn

IZLETI / Kranj, 11. avgust 2020

Kolesarski izlet na Jezersko

 

 
 

 

 
 
 

Otrokom približali klasiko / 16:35, 6. avgust

"Otrokom približali klasiko"
-------------------
Način kako otroke čimprej zamorit.

Delavski most obnovljen / 23:57, 5. avgust

Se je župan že peljal čez "prenovljene" luknje?

Iz tržiškega v jeseniški dom? / 21:02, 5. avgust

Povsem se strinjam z radovednežem. K temu bi dodala še sledeče. Ga Arko nima prav nobenih izkušenj z vodenjem DSO, razen enoletnega direktor...

Triglav izpadel iz nogometne elite / 14:53, 4. avgust

S takim pristopom ja, dobrodošli v 3. ligi !

V ponedeljek devet potrjenih okužb s koronavirusom in ena smrt / 14:50, 4. avgust

Naslednjih 14 dni bo ključnih, da bomo videli, če bo po tem roku naslednjih 14 dni ključnih... Hahaha, bulšit!!

Med počitnicami se zabavajo / 10:57, 3. avgust

Ej deca, vas Jelko ali Beovićka vidi takole brez mask bo zabave konec po hitrem postopku....

V soboto devet okužb z novim koronavirusom in ena smrt / 20:32, 2. avgust

Koliko časa boste še napenali Narod o nekakšni koroni, v Bolgariji na zlati plaži povno tutistov pa vse zdravo v Nemčiji na Baltiku vse zavz...